Άγριο «χώσιμο» Λιάγκα με αφορμή τη Μενεγάκη: «Λέτε ψέματα στον κόσμο. Φτάνει πια!»

Και από την καλή και από την ανάποδη τα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για όσα είδε σε εξώφυλλα περιοδικών.

Άγριο «χώσιμο» Λιάγκα με αφορμή τη Μενεγάκη: «Λέτε ψέματα στον κόσμο. Φτάνει πια!»

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας επικοινωνιακός Δίδυμος που με τον κυβερνήτη του, τον Ερμή (επικοινωνία, δηλώσεις) στους Διδύμους (ευστροφία) σε αντίθεση με τον γενέθλιο Άρη του (αιχμηρά, επιθετικά) στο ζώδιο του Τοξότη (χωρίς ενδοιασμό) λέει τη γνώμη του ευθαρσώς, αρέσει δεν αρέσει.
Κατά την ώρα ανάγνωσης των περιοδικών στη χθεσινή εκπομπή ο παρουσιαστής βγήκε έξω από τα ρούχα του με περιοδικό που είχε εξώφυλλο την Ελένη Μενεγάκη και δεν δίστασε να τα πει χύμα και τσουβαλάτα.

«Μιλάτε τόση ώρα και λέτε μπούρδες. Εδώ η είδηση είναι άλλη για να καταλάβετε τι είμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι που μας λέτε αλήτες και ρουφιάνους. Δηλώνει επίσημα ο κύριος Καβατζίκης από αυτή εδώ την εκπομπή, πως δεν ξαναπαίζουμε ποτέ στο εξώφυλλο του Hello την Ελένη Μενεγάκη. Μήνυσε η κυρία Μενεγάκη την κυρία Λυμπέρη και τον κύριο Καβατζίκη. Για μένα η είδηση είναι ότι η κυρία Μενεγάκη ξαναγύρισε στο εξώφυλλο του Hello».

Τότε ο Άρης Καβατζίκης απάντησε: «Η αφορμή για να επανέλθει και να την καλωσορίσουμε είναι διπλή: Πρώτος λόγος που το σκεφτήκαμε, είναι πως η Ελένη βγήκε στην εκπομπή και μίλησε. Την άκουσα με πάρα πολλή προσοχή. Το μήνυμα της ήταν αγάπη μόνο. Και επειδή τα περιοδικά τα φτιάχνουμε για τον κόσμο και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα της, γι΄αυτό και επανήλθε η Ελένη. Πολύ απλός ο λόγος!»

Ο Γιώργος Λιάγκας γνωρίζοντας πολύ καλά τον χώρο των media, φανερά εκνευρισμένος λίγο πριν αποχωρήσει είπε: «Άντε ρε τώρα! Άντε! Να πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Όταν πέφτει η κυκλοφορία βάζετε την Μενεγάκη στο εξώφυλλο! Πείτε την αλήθεια στον κόσμo μωρέ τώρα! Λέτε ψέματα στον κόσμο, δεν αντέχω άλλο πια. Πείτε ψέματα στον κόσμο».

Η δήλωση «φωτιά» του Γιώργου Λιάγκα έγινε με τον διελαύνοντα Άρη (ευθύτητα) στους Διδύμους (στην επικοινωνία) σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό του (αποκάλυψη) στο ζώδιο της Παρθένου (όσων παρατηρεί) και τον διελαύνοντα Ερμή (γνώμη) στους Διδύμους (για θέματα που παίζει στα δάκτυλα) σε αντίθεση με τον Άρη του (δεν διστάζει να εκφράσει) στον Τοξότη (ανοιχτά).

Δείτε το video στο gossip-tv.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved