Ζώδια και Αστέρια: Πώς τα πήγε η Υδροχόος, Μαρία Μπεκατώρου, στο «Πρωινό Σου - Κου»;

Τα νούμερα της πρεμιέρας της, το τρακ, η υπόσχεση και η συνέχειά της!

Ζώδια και Αστέρια: Πώς τα πήγε η Υδροχόος, Μαρία Μπεκατώρου, στο «Πρωινό Σου - Κου»;

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια επικοινωνιακή Υδροχόος που με τη Σελήνη της στο Ζυγό προσδοκά μια ένωση με το κοινό με γλυκό, ευχάριστο, καλότροπο και όμορφο τρόπο.
Ο Ήλιος της (προσωπικότητα) στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Δία (επέκταση, ευθυμία, τύχη) στο ζώδιο του Υδροχόου (μέσω της τηλεόρασης, Μ.Μ.Ε) και έτσι η Μαρία Μπεκατώρου χάρη στη χαρά και το χαμόγελο που φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αποτελεί ένα πολύ δυνατό «τηλεοπτικό χαρτί» για τον ΑΝΤ1.

Το Σάββατο 9 Μαΐου έκανε πρεμιέρα το «Πρωινό Σου-Κου», η νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, και το τηλεοπτικό κοινό της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης με το εντυπωσιακό ποσοστό του 29% αφήνοντας στο 9,3% την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» των Καραβάτου-Κατσούλη και στην τρίτη θέση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με ποσοστό 5,7%.

Εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια μπήκε στο ολοκαίνουργιο στούντιο της εκπομπής της, με τη συνοδεία του τραγουδιού «Καλημέρα τι κάνεις;» του Γιάννη Πάριου. Χωρίς να καταφέρει να κρύψει το τρακ της, καλημέρισε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Σας αγαπώ, τρέμω... καλημέρα... Είμαι ευτυχισμένη, είμαι ενθουσιασμένη!» και στη συνέχεια ζήτησε το χειροκρότημα των συνεργατών της λέγοντας «κάντε μια φασαρία, βρε παιδιά» και φανερά ενθουσιασμένη φώναξε «Σας αγαπάωωωωω». Ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 γιατί όπως είπε «με έχουν αγαπήσει, με έχουν αγκαλιάσει και μου δίνουν άλλη μια ευκαιρία στη ζωή μου» και έδωσε την υπόσχεση στο κοινό «να την κρατήσουμε Παναγία μου, θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε τα πιο όμορφα και φωτεινά σαββατοκύριακα της ζωής σας».

Οι αγαπημένες μέρες της εβδομάδας θέλουν και αγαπημένη παρέα και η Μαρία Μπεκατώρου αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο. Η πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου - Κου» έγινε με την Σελήνη (κοινό) στον Αιγόκερω (κορυφή, αντοχή, φιλοδοξία) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Άρη (δράση, επαγγελματική δραστηριότητα) στο ζώδιο του Ταύρου (αξιοπιστία και σταθερότητα) της αγαπητής παρουσιάστριας δείχνοντας πως η Μαρία Μπεκατώρου ήρθε για να μείνει και να σαρώσει.

*Η Μαρία Μπεκατώρου είναι γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved