Ζώδια και Αστέρια: «Δεν είναι απλώς ένας σύντροφος αλλά ο άντρας της ζωής μου»

Γιατί του έδωσε το θρόνο την καρδιά της; Τι έγινε όταν εκείνος φόρεσε το στέμμα του έρωτά της;

Ζώδια και Αστέρια: «Δεν είναι απλώς ένας σύντροφος αλλά ο άντρας της ζωής μου»

Δύο Λέοντες stars, μια θηλυκή και ένας αρσενικός βρυχώνται για τη δύναμη στη σχέση τους όμως ο έρωτας έδωσε τη λύση.

Η λαμπερή και σέξι ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν είναι μια Λιονταρίνα που με σύνοδο Ηλίου (εγώ, παρουσία, το σώμα) και Σελήνης (ψυχισμός) στο λαμπερό και πύρινο ζώδιο του Λέοντα (δύναμη, λάμψη) έχει ανάγκη το θαυμασμό και το χειροκρότημα που της δίνει η δουλειά της.

Από την άλλη, ο σύντροφός της ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν είναι ένας ανατρεπτικός Λέων που χάρη στη σύνοδο μεταξύ του Ήλιου (εγώ) και του Ουρανού (εκκεντρικότητα) στον Λέοντα (επίδειξη δύναμης) είναι απόλυτος στα θέλω του και είτε ικανοποιούνται είτε φεύγει.

Έτσι, όταν ο Σον Πεν κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το φιλμ The Last Face με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του Σαρλίζ Θερόν ξεκίνησαν... βρυχηθμοί μεταξύ των δύο Λιονταριών για το αν θα επικρατήσει η θέληση του ενός ή του άλλου.

Έντονοι καβγάδες τούς οδήγησαν πολλές φορές ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Τότε όμως η Σαρλίζ Θερόν αποφάσισε να δώσει τα σκήπτρα της δύναμης όχι στην καριέρα αλλά στον έρωτα.

«Ο Σον δεν είναι απλώς ένας σύντροφος, αλλά ο άντρας της ζωής μου. Υπήρξαν στιγμές που τον αδίκησα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όμως και αυτός ήταν πραγματικά σκληρός μαζί μου. Πολλές φορές με οδήγησε εκτός ορίων. Συνειδητοποίησα όμως πως προτεραιότητα έχει μόνο η σχέση μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Έτσι, εκείνος φόρεσε την κορώνα του «άντρα της ζωής της» στη ζωή και τη δουλειά και εκείνη ένιωσε η γενναιόδωρη και υπέρλαμπρη βασίλισσα της οθόνης και της καρδιάς του.

*Η Σαρλίζ Θέρον είναι γεννημένη στις 7 Αυγούστου 1975

*Ο Σον Πεν είναι γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1960

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved