Ιρίνα - Μπράντλεϊ: Άραγε ο Κριστιάνο να ενημερώθηκε για τον νυν της πρώην του;

Ο Κριστιάνο πήρε τα παπούτσια στο χέρι και ο λαχνός για τα «καυτά» φιλιά της Ιρίνα έπεσε στον τυχερό Μπράντλεϊ.

Ιρίνα - Μπράντλεϊ: Άραγε ο Κριστιάνο να ενημερώθηκε για τον νυν της πρώην του;

Η πανέμορφη Αιγόκερως Ιρίνα Σάικ είναι ένα top-model με τον Άρη (δράση, σεξουαλικότητα) στον αστρολογικό της χάρτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (εξαιρετικά δυνατή, μαγνητική) στο ζώδιο του Σκορπιού (ανυπέρβλητα αισθησιακή) όψη που την κάνει πολύ φλογερή και ποθητή ως γυναίκα.

Με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (επώδυνο τέλος, τέλος και νέα αρχή) σε σύνοδο με τον Ήλιο της (σύντροφος) η ρωσίδα καλλονή έδωσε τέλος στη σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Κριστάνο Ρονάλντο καθώς μεταξύ άλλων όπως δήλωσε «μια γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής.».

Και μπορεί η Ιρίνα να πόνεσε και να έφτασε να νιώθει δυστυχισμένη όσον αφορά την προσωπική της ζωή όμως δεν ήταν δυνατόν μια τόσο «καυτή» γυναίκα να μείνει για πολύ μόνη. Έτσι, νέος αγαπημένος μπήκε στη ζωή της, ο φρεσκοχωρισμένος Μπράντλεϊ Κούπερ.

Οι φήμες ότι η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ζευγάρι είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ ήδη από τα τέλη του περασμένου μήνα, ωστόσο, επιβεβαιώθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες όταν ο φακός των παπαράτσι τους «τσάκωσε» να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Αυτήν την περίοδο, η καλλονή από τη Ρωσία έχει τον Ποσειδώνα (ευτυχία) σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (αναγέννηση) να ενεργοποιεί την γενέθλιο σύνοδο Πλούτωνα – Άρη (παθιασμένη ερωτική ζωή) επιβεβαιώνοντας το ρητό «ο έρωτας με έρωτα περνάει».

*Η Ιρίνα Σάικ είναι γεννημένη στις 6 Ιανουαρίου 1986

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved