Ζώδια και Αστέρια: TUS, ο Λέων που… χουφτώνει και απογειώνει

Ο master της ρίμας ξέρει να προκαλεί και χωρίς στίχους

Ζώδια και Αστέρια: TUS, ο Λέων που… χουφτώνει και απογειώνει

O TUS είναι ένας Λέων ράπερ με ιδιαίτερο στυλ και ύφος, αφού τα τραγούδια του έχουν κάτι το τελείως διαφορετικό από των άλλων συναδέλφων του. Η παρουσία της Σελήνης (ψυχισμός, επαφή με το κοινό) στο ζώδιο του Υδροχόου (νεωτερισμός, εκκεντρικότητα) σε τρίγωνο με τον πλανητοειδή Χείρωνα (διαφορετική οπτική, εναλλακτική οδός) στο ζώδιο των Διδύμων (επικοινωνία με άτομα νεαρής ηλικίας) κάνουν τον TUS να «σαρώνει» στο νεανικό κοινό, τόσο με τους στίχους όσο και με τα καμώματά του.

Ο δημοφιλής ράπερ έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του αλλά και του εκκεντρικού του χαρακτήρα, προκαλώντας χαμό στο διαδίκτυο.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «ανέβασε» μια selfie με τον εαυτό του να χαϊδεύει την γυμνή πλάτη μιας γυναίκα που ήταν ξαπλωμένη δίπλα του όπως διαβάσαμε και είδαμε στη σχετική φωτογραφία στο gossip-tv.gr. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε ως λεζάντα «Χούφτωσ' την» και επικράτησε πανδαιμόνιο στο διαδίκτυο από τους ιντερνετικούς του φίλους και όχι μόνο.

Η σχετική «προκλητική» ανάρτηση πραγματοποιήθηκε με τον διελαύνοντα Ουρανό (εκκεντρικότητα, πρόκληση) στον Κριό (πρωτοπορία) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό του (μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προμοτάρισμα) στο ζώδιο του Τοξότη (χαβαλές, πλάκα) και δεν αποκλείεται να είναι ένα πρωτότυπο promo για κάποιο επικείμενο τραγούδι του.

*Ο TUS είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1986

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved