Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 8/5 έως και 10/5

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Έχεις αρκετές σκοτούρες στο κεφάλι σου και ίσως να μη σου αρέσει να γεμίζεις όλες τις ώρες σου με υποχρεώσεις, δουλειά και φροντίδα. Αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι της ζωής και, αν μάθεις να μην το βλέπεις πλέον σαν κόπο ή σαν υποχρέωση, θα διδάξεις και κάποια άτομα που είναι γύρω σου. Από την Κυριακή και μετά θα πεις τέλος στην κούραση και στα πρέπει και θα είσαι με πολλούς φίλους και άτομα που έχετε κάτι κοινό να μοιραστείτε. Η ιδιοσυγκρασία σου βέβαια είναι συχνά φλογερή, αλλά θα βιώσεις μια ειρηνική συνύπαρξη στοιχείων μέσα σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πολύ έντονα κύριος του εαυτού σου, κυρίως αν έχεις δώσει υπόσχεση να μην ασχοληθείς ερωτικά με ένα πρόσωπο γιατί είναι τοξικό. Θα κυριαρχήσεις πάνω στο συναίσθημα και θα είσαι πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Έχεις πολλά να κάνεις και πολλά να σκεφτείς, γιατί η οργάνωση είναι η πιο σημαντική από τα υπόλοιπα. Αν δεν τελειώσεις δουλειές που αφορούν την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή, μπορεί να πιεστείς τόσο που θα είναι αρκετά δύσκολο να ηρεμήσεις. Επίσης, θα σε απασχολήσουν θέματα δικαιοσύνης και συμπεριφοράς απέναντι σε κάποια άτομα που σου έχουν φερθεί κάπως περίεργα. Η σκέψη για ένα ταξίδι σου αρέσει αλλά ίσως κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες που μόνο αν έχεις μεγάλο κέφι θα τις παραμερίσεις. Η Κυριακή είναι η μέρα της ξενοιασιάς και των φίλων, όμως κάπου νιώθεις ότι αν τους ακολουθήσεις θα βγεις από τα επιτρεπόμενα όρια. Σίγουρα ο Υδροχόος σε ξεσηκώνει και σου δείχνει νέα μηνύματα.

Δίδυμοι

Η μεγάλη σου δυσκολία είναι να κάνεις αυτά που θέλουν οι άλλοι επειδή είναι τα πρέποντα. Αυτό συγκρούεται με τη δική σου πραγματικότητα και αν δεν γεφυρώσεις αυτά τα δυο, δεν θα είναι εύκολο να το αποδεχτείς. Η γνώση σου θα χρησιμεύσει για να εξελίξεις μια υπόθεσή στου, που δεν είναι εύκολo να την κρατήσεις στα χέρια σου αν δεν αναζητήσεις την απλότητα. Η σχέση με την οικογένεια είναι πολύ σημαντική για σένα αλλά είναι δύσκολη και πιέζεσαι από όλη αυτή τη δομή. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και να είσαι μέσα σε περιβάλλον που σε ικανοποιεί. Το καλό είναι ότι ο Ερμής είναι στο ζώδιο σου και συμπληρώνεις όλες τις ιδέες σου με καλό υλικό. Σχέδια για ανώτερες σπουδές αλλά και συμμετοχή σε σχολές του εξωτερικού θα σε απασχολήσουν άμεσα.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Θα ασχοληθείς με δικά σου άτομα και θα αναδειχθεί η μεταξύ σας πραγματικότητα η οποία είναι μεγάλη ευκολία για σένα. Γενικά, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σιγά-σιγά θα βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις, κυρίως τις ερωτικές, γιατί θα έχεις μια ευρύτητα στο πνεύμα και στην καρδιά, οπότε θα νιώσεις μια πολύ μεγάλη άνεση και εσωτερική ηρεμία. Ζητούμενο επίσης είναι να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις οικογενειακές που ίσως να μην σε εκφράζουν αλλά το βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Με τον Αιγόκερω είτε φίλο είτε σύντροφο θα δημιουργήσετε μαζί πολλά πράγματα. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς και κυρίως να φέρεις σε ισορροπία αντιφατικές ενέργειες που δεν είναι πολύ εύκολο να τις διαχειριστείς. Αν, δηλαδή, βρεθείς σε ένα φιλικό περιβάλλον ίσως να μην χαίρεις της περιποίησης και της φροντίδας που εσύ έχεις ανάγκη για να νιώσεις ασφάλεια. Θα χρειαστεί όμως να συμμετάσχεις στο στυλ της παρέας για να μη βγεις εκτός παιχνιδιού.

Λέων

Κρατάς αποστάσεις γιατί δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να είσαι ο εαυτός σου σε ένα περιβάλλον που είναι αρκετά κρατημένο και κυρίως συντηρητικό. Οι φιλοδοξίες σου βλέπεις ότι είναι πολύ δυνατές όμως θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να συνεργαστείς με άτομα που δεν είναι και τόσο της αρεσκείας σου. Η μικρή μελαγχολία που έχεις για κάποιες εκτιμήσεις που αφορούν τις σχέσεις σου ίσως να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Από την άλλη, μπορεί να νιώθεις μια κούραση και πόνο σε όλο το σώμα και καλύτερα να ξεκουραστείς για να μπορείς να έχεις ενέργεια. Από την Κυριακή και μετά θα λάμψεις μέσα σε κάποια άτομα που θέλουν να μοιραστούν μαζί σου την παρέα και αυτά που έχεις να τους διηγηθείς. Η απλότητα μερικές φορές είναι απαραίτητη για να βλέπεις όλη τη ζωή με ένα μάτι περισσότερο λιτό και κυρίως πιο εύκολη. Ξεκίνα από σήμερα την αλλαγή σου.

Παρθένος

Θέλεις να γιατρέψεις τις πληγές σου με έναν τρόπο που θα είναι τελείως προσωπικός. Ίσως να έχεις βαρεθεί πλέον και τα πράγματα να μη σου πάνε όπως εσύ τα θέλεις. Για αυτό δείχνεις ένα δυναμισμό πολύ έντονο, γιατί θέλεις να προχωρήσεις χωρίς πολλές περιστροφές και λόγια περιττά, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα βρεθείς με κόσμο που εσύ θα ήθελες πολύ για την προσωπική σου προβολή. Πάντως, όλο και κάποιες φιλοδοξίες βγάζεις στην επιφάνεια, οι οποίες δεν απέχουν και πολύ από τα όνειρά σου. Προσπαθώντας να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και γενικά με την καθαριότητα και την τάξη μπορεί να το παρακάνεις, αλλά θέλεις να τα έχεις όλα οργανωμένα και κάτω από έλεγχο για να νιώσεις καλά. Από την Κυριακή και μετά εναλλακτικές δράσεις ή και συζητήσεις που δεν είναι της καθημερινότητάς σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Για αυτό να προσέξεις πολύ με τον Υδροχόο: ό, τι κι αν πείτε, ό, τι κι αν κάνετε, μην το πάρετε ως δεδομένο ή σίγουρο.

Ζυγός

sunastria

Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις, για να ξεφύγεις από κάποιες ενοχές που μπορεί να σε πιάνουν και να μη σε αφήνουν. Η αναγκαιότητα να ασχοληθείς με μια υπόθεση της οικογένειάς σου ή της δουλειάς σου δεν είναι κάτι που μπορείς να παρακάμψεις. Αντίθετα, πρέπει «να πέσεις με τα μούτρα» πάνω σε αυτό και όσο και να σε ενοχλεί θα χρειαστεί να το λύσεις, για να μην το βρεις μπροστά σου μετά. Αν πάντως σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και θέλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου, ίσως να είναι ένα καινούργιο συναίσθημα για σένα. Από την Κυριακή και μετά θα βγεις πολύ έξω από την κλεισούρα που ίσως ήσουν και μπορεί να πάρεις σβάρνα όλα τα καφέ και τα μέρη που περνάς καλά. Το θέμα ενός παιδιού σίγουρα θα το αντιμετωπίσεις πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο ανάλαφρα.

Σκορπιός

Μοιράζεις το χρόνο σου σε υποχρεώσεις που όμως δεν σε κουράζουν αλλά και σε άλλα θέματα που πρέπει να τελειώσεις. Κυρίως αν έχεις ξεκινήσει και φτιάχνεις κάτι πολύ δημιουργικό θα εντείνεις τις προσπάθειες σου με πολύ δυναμικό τρόπο. Τα σχόλια που θα γίνουν από άλλα άτομα για τη δουλειά σου ή για τις απόψεις σου θα είναι πολύ αυστηρά. Όσο και να θέλεις να ενταχθείς σε ένα σχήμα με φίλους μπορεί να σου φανεί δύσκολο να είσαι εκεί χωρίς να έχεις εκείνη την προσωπική σφραγίδα, κυρίως τη συναισθηματική, που χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι ανήκεις σε κάπου. Ίσως να μη σου δοθεί αυτή η ευκαιρία και κυρίως την Κυριακή να νιώσεις πολύ δύσκολα και περίεργα. Δεν είσαι εκτός, απλώς εσύ έτσι νιώθεις. Μάλλον χρειάζεται να μάθεις να επιβιώνεις και σε πιο ανοικτά περιβάλλοντα ή φιλικές ομάδες που δεν είναι τόσο της αρεσκείας σου.

Τοξότης

Η δοκιμασία που νιώθεις κάθε φορά όταν είναι να προετοιμαστείς για να κάνεις οικονομικές κινήσεις σε οδηγεί σε μια ανασφάλεια και γενικά μια αυστηρότερη αντιμετώπιση των άλλων. Πάντως, όταν το κακό παραγίνεται εσύ είναι τότε που λαμβάνεις μέτρα και αποφάσεις πιο σκληρές. Από την Κυριακή και μετά θα κάνεις τα δικά σου και θα νιώσεις πολύ ευχάριστα με διάφορα άτομα που έχουν ποικίλα ενδιαφέροντα. H περίοδος αυτή είναι αρκετά δύσκολη γιατί προσπαθείς να υλοποιήσεις πράγματα και δε σου βγαίνουν όπως θέλεις και περιμένεις. Από την πλευρά των φίλων σου, μερικοί είναι πολύ κοντά σου και ενεργοποιούνται για να κάνετε κάτι από κοινού. Με το Λιοντάρι μπορεί να μην είσαι και τόσο καλά γιατί έχεις μια δική σου πορεία απέναντι σε κάποια πράγματα και μάλλον δεν συμφωνείτε στο τι θα κάνετε.

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σε μια φάση που βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και πρέπει να το κάνεις εσύ γιατί χάνεις τελείως τον τύπο σου όταν δεν βιώνεις κατά αρχάς την εκτίμηση που θέλεις είτε από το περιβάλλον σου είτε από κάποια άτομα που έχεις στηρίξει και βοηθήσει πολύ. Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει πολύ εύκολα γιατί έχεις πολλά να κάνεις και να πεις. Από την Κυριακή και μετά θα δείξεις το φιλικό σου πρόσωπο και με τον Υδροχόο, που μπορεί να είναι κάπως απομακρυσμένος αυτό τον καιρό από κοντά σου, θα μιλήσετε για πολλά πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Η δικαίωση πάντως που περιμένεις για μια επαγγελματική υπόθεση θα έρθει και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είναι πολύ ξεχωριστή, γιατί επιτέλους θα πάρεις αυτό που αξίζεις.

Υδροχόος

Σήμερα είσαι στις κλειστές και ίσως να μη θέλεις να μιλάς με κανέναν γιατί έχεις την ανάγκη να βρεθείς μόνος/η. Ο λόγος είναι ότι θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές ανασφάλειες και με τον τρόπο σου θα βιώσεις κάποιες εσωτερικές ωριμάνσεις. Όσο πάντως αντιδράς και δε θέλεις να αλλάξεις το σκεπτικό σου κυρίως απέναντι σε υλικά θέματα, τόσο θα διαπιστώσεις ότι η ενασχόλησή σου με αυτά θα σου δώσει μια αυτοπεποίθηση και θα σε ξεκολλήσει από τα ίδια. Επίσης, αν δεν δέχεσαι τη σχέση με τον Ταύρο γιατί πιστεύεις ότι σε κουράζει εκείνος θα αντιστέκεται και θα σου δημιουργεί προβλήματα. Επειδή θα βρεθείς να προστατεύεις οικογενειακά κειμήλια ή ακόμα και ένα ακίνητο που το έχεις αναλάβει εσύ εξ ολοκλήρου, θα έχεις μεγάλο άγχος για να το πετύχεις και να φέρεις βόλτα όλα αυτά που ζητούνται από εσένα.

Ιχθύες

Χωρίς να το καταλάβεις έχεις βρεθεί μπλεγμένος/η σε μια σοβαρή δουλειά η οποία συνέχεια σου ζητάει όλο και περισσότερα και αυτό κάπου νιώθεις ότι σε καταδιώκει και δεν ξέρεις τι να το κάνεις. Να ηρεμήσεις γιατί τώρα υλοποιείς και βάζεις σε λειτουργία τις δημιουργικές σου δυνάμεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι στάση να κρατήσεις απέναντι σε μια σχέση που έχεις με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη γιατί πιστεύεις ότι πραγματοποιείται μια προδοσία πίσω από την πλάτη σου, όμως πρέπει να ψάξεις καλά για να δεις αν τελικά αληθεύει. Από την Κυριακή και μετά θα ενδώσεις σε ένα μυστικό ραντεβού ή επικοινωνία με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο και θα χρειαστείς να κάνεις καλούς λογισμούς για να προλάβεις την κρίση μεταξύ σας.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved