Ζώδια και Αστέρια: Μια Λιονταρίνα και ένας Ιχθύς το νέο hot ζευγάρι της showbiz

Κι όμως είναι το νέο ζευγάρι της πόλης! Ποιοί είναι;

Ζώδια και Αστέρια: Μια Λιονταρίνα και ένας Ιχθύς το νέο hot ζευγάρι της showbiz

Άνοιξη βιώνει, όχι μόνο η φύση αλλά και ο έρωτας στον κόσμο της showbiz! Το νέο ειδύλλιο της πόλης είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Λάουρα Νάργες!

Εκείνος Ιχθύς, που διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Άρη (μαχητικότητα, δράση, αθλητισμός) σε σύνοδο με τον Δία (τιμή, φήμη, αναγνώριση) και μας έχει χαρίσει ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας ως Ολυμπιονίκης του tae kwon do.

Εκείνη μια χαριτωμένη Λιονταρίνα, παρουσιάστρια και ηθοποιός, με την Αφροδίτη (γλυκύτητα, ομορφιά, χάρη) σε σύνοδο με τον Δία της (φήμη, αναγνώριση) στον Καρκίνο που το κοινό της έχει ανοίξει την αγκαλιά του.

Στη συναστρία τους, ο Ουρανός (αναπάντεχα, δημοσιότητα) του ενός σχηματίζει όψη τριγώνου με την τυχερή γενέθλια σύνοδο του Δία του άλλου, Δία – Αφροδίτη της Νάργες και Δία – Άρη του Μουρούτσου, δείχνοντας έναν ξαφνικό νέο έρωτα που έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας showbiz.

Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr το νέο ζευγάρι, Μιχάλης Μουρούτσος και Λάουρα Νάργες, «Γνωρίζονται πολλά χρόνια μέσω κοινών φίλων, ωστόσο, πιο κοντά ήρθαν πριν από ένα τρίμηνο. Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη για την σχέση τους, όπως και ο Μιχάλης. Μπορεί να μένουν σχετικά μακριά, εκείνη στα βόρεια προάστια και εκείνος στα νότια, όμως, οργανώνουν το πρόγραμμά τους ώστε να συναντιούνται αρκετές φορές της εβδομάδα. Επίσης, πολλά βράδια τα περνούν ο ένας στο σπίτι του άλλου» Αυτά αναφέρει πηγή του περιοδικού «Ok!» ο φωτογραφικό φακός του οποίου τους συνέλαβε σε κοινά στιγμιότυπα.

mixalis-mouroutsos-laoura-narges

Αυτήν την περίοδο, ο διελαύνων Ποσειδώνας (ρομαντισμός, όνειρο) είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο (προσωπικότητα) του Μιχάλη Μουρούτσου και έτσι ο χρυσός Ολυμπιονίκης είναι σε φάση που μπορεί να βιώσει έναν έρωτα που θα τον μαγέψει. Από την άλλη, ο διελαύνων Δίας (δημιουργία σχέσης, θετική ενέργεια, χαρά) σχηματίζει όψη συνόδου με τον γενέθλιο Ήλιο (προσωπικότητα) της Λάουρα Νάργες που δείχνει πως ο έρωτας αυτόν τον καιρό μπορεί να της προσφέρει χαρά, ζωτικότητα και αυτό που πραγματικά ζητά!

*Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι γεννημένος στις 29 Φεβρουαρίου 1980

*Η Λάουρα Νάργες είναι γεννημένη στις 8 Αυγούστου 1990

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved