Ζώδια και Αστέρια: Η ατάκα του Δίδυμου, Λιάγκα για τη Βίσση και το ανοιχτό μικρόφωνο

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια με τον τρόπο που την είπε

Ζώδια και Αστέρια: Η ατάκα του Δίδυμου, Λιάγκα για τη Βίσση και το ανοιχτό μικρόφωνο

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας επικοινωνιακός και με αμεσότητα Δίδυμος. Ο Ερμής του (επικοινωνία, λόγος, ομιλία) βρίσκεται στους Διδύμους (ανάλαφρα, έξυπνα) σε όψη αντίθεσης με τον Άρη (μαχητικότητα, ευθύτητα, βιασύνη) στο ζώδιο του Τοξότη (χιούμορ, γκάφες).

Στη χθεσινή εκπομπή του «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, νομίζοντας ότι το μικρόφωνο είναι κλειστό, παρακολουθώντας σε βίντεο την Άννα Βίσση να τραγουδά το «το Τρένο» με τη φωνή της να «δίνει ρέστα» στο μαγαζί που εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή σχολίασε «Καμπάνες και μ@λ@κίες».

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια και ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι της Άννας Βίσση δεν της αρέσει πλέον να τραγουδάει στα μπουζούκια και να της πετάνε λουλούδια - «της λείπουν και αυτής τα μπουζούκια, πολύ ωραίες και οι καμπάνες ήταν φέτος και πήγαν και καλά αλλά τα μπουζούκια είναι η φυσική θέση του τραγουδιστή, τι να κάνουμε...».

Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (απροσεξία, χαλαρότητα) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή του (ατάκα, άποψη) ο Γιώργος Λιάγκας νόμιζε ότι δεν ακούγεται όμως αυτό αποτέλεσε ένα «σπαρταριστό» γεγονός που με τη διελαύνουσα Αφροδίτη του (αποδοχή) σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Δία του (έξω καρδιά, χιούμορ) δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να γελάσει το χειλάκι των τηλεθεατών.

*Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γεννημένος στις 28 Μαΐου 1969

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved