Ζώδια και Αστέρια: Madwalk 2015: Η Καρκίνος, Κάτια Ζυγούλη και το «κακό το μάτι»

Ο «γρουσούζης» Ποσειδώνας και η λαρυγγίτιδα

Ζώδια και Αστέρια: Madwalk 2015: Η Καρκίνος, Κάτια Ζυγούλη και το «κακό το μάτι»

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μια λαμπερή Καρκίνος που μετά τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά αποφάσισε να σταθεί στην οικογένεια της και να αναλάβει την φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών. Τι Καρκίνος άλλωστε θα ήταν;

Συγχρόνως, έχοντας τον Ήλιο (προσωπικότητα) σε σύνοδο με τον Δία (τύχη, λάμψη, φήμη) -και μάλιστα έναν Δία, που της προσφέρει μεγάλη τύχη και προστασία αφού βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του τον Καρκίνο - μπορεί να διακρίνεται, να λάμπει με οτιδήποτε καταπιάνεται και να νικά τις δυσκολίες.

Φέτος, της ανατέθηκε η παρουσίαση του «Madwalk 2015» και αν και δεν είχε ασχοληθεί ξανά με το εν λόγω αντικείμενο απέδειξε πως έχει το ταλέντο αλλά και την παρουσία που απαιτείται. Μέσα σε ένα εντυπωσιακό αλά Hollywood κατάλευκο φόρεμα έκλεψε την παράσταση αν και αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή της.
Οι πολύωρες πρόβες την εξάντλησαν και έπαθε σοβαρή λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να μην της βγαίνει «φωνή». Προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του show και να το παρουσιάσει άψογα έκανε ενέσεις, δείχνοντας πως εκτός από ήθος και ομορφιά διαθέτει και περίσσιο επαγγελματισμό.
Τελικά, η Κάτια Ζυγούλη νίκησε τις δυσκολίες και ενδεχομένως το «κακό μάτι» αφού όλοι έλεγαν τόσο για το αψεγάδιαστο κορμί της όσο και για το πόσο της «πάει» η παρουσίαση.
Η γλυκιά Κάτια έχει αυτήν την περίοδο στο ωροσκόπιό της τον διελαύνοντα Ερμή (φωνή, οι φωνητικές χορδές) στον Ταύρο (λαιμός, λάρυγγας) σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Κρόνο της (περιορισμός, παύση, μπλοκάρισμα) στο ζώδιο του Λέοντα (θέαμα) ενώ παράλληλα ο διελαύνων Ποσειδώνας (μικρόβια, φάρμακα/ κακό μάτι) ήταν σε αντίθεση με τον γενέθλιο Άρη της (το τρύπημα, σύριγγα, ένεση/δράση) στο ζώδιο της Παρθένου (παροχή πρώτων βοηθειών/ εργασία).
Φτου σκόρδα! Το νίκησε το «κακό μάτι» και απέδειξε ότι με τη «γαλάζια χάντρα» του Δία της έχει πάντα την τύχη με το μέρος της.

*Η Κάτια Ζυγούλη είναι γεννημένη στις 4 Ιουλίου 1978

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved