Ζώδια και Αστέρια: Η Καρκίνος, Άβα Γαλανoπούλου, συγκλόνισε: «Ζω μια κόλαση»

Έσπασε τη σιωπή της και συγκλόνισε με την αποκαλυπτική της συνέντευξη

Ζώδια και Αστέρια: Η Καρκίνος, Άβα Γαλανoπούλου, συγκλόνισε: «Ζω μια κόλαση»

Η ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου, είναι μια ζεστή, ευαίσθητη Καρκίνος που την μάθαμε μέσα από τις συμμέτοχές της σε επιτυχημένες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης.
Στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη, δεσπόζει ένα εξαιρετικό τρίγωνο του νερού μεταξύ του Ηλίου (προσωπικότητα), του Ποσειδώνα (τέχνη, υποκριτική) και του Χείρωνα (θεραπεία) που δείχνει τόσο την αγάπη της για την ηθοποιία όσο και ότι αυτή αποτελεί ένα μέσο συναισθηματικής εκτόνωσης και ψυχικής ευχαρίστησης για την ηθοποιό.
Καλεσμένη χθες (28/4) στο Πρωινό, η Άβα έδωσε μια από τις πιο συγκλονιστικές συνεντεύξεις που έχουμε παρακολουθήσει στην ελληνική τηλεόραση.

Η γνωστή ηθοποιός για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για την προσωπική της κόλαση και την απάτη του πρώην συντρόφου της εις βάρος της, η οποία είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία της. Οι άγνωστες πτυχές της δραματικής προσωπικής της ιστορίας συγκλόνισαν τους πάντες και έφεραν δάκρυα στα μάτια της Φαίης και του Γιώργου.

Η αγαπημένη ηθοποιός με τρεμάμενα χέρια και φωνή που έσπαγε ξεκίνησε την αφήγηση της ιστορία της λέγοντας «Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω. Ήρθε, όμως, η ώρα να μιλήσω. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Θα πω αλήθειες γιατί ζω μια κόλαση».

Στη σοκαριστική της συνέντευξη που μπορείτε να δείτε στο gossip-tv.gr η ηθοποιός αποκάλυψε ότι «Κάποια στιγμή πριν χρόνια συνδέθηκα ερωτικά με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος απεδείχθη στην πορεία κάτι τελείως διαφορετικό. Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά» και συνέχιζε εξηγώντας που του εμπιστεύθηκε όλες τις οικονομίες, την επίπτωση που είχε αυτή η ιστορία στην υγεία της, πως η αγάπη από οικογένειά της έδωσε κουράγιο ενώ αποκάλυψε ότι είχε φτάσει σε σημείο που δεν ήθελε να ζει.

Η ηθοποιός βρίσκεται πλέον σε δικαστικό αγώνα μαζί του, διεκδικώντας τα χρήματά της ενώ αποκάλυψε ότι «Ένας λόγος που δεν ήθελα να μιλήσω ήταν για να προστατέψω την οικογένειά του που δεν μου έφταιγε σε κάτι.».

Η Άβα Γαλανοπούλου βίωσε αυτή την ιστορία με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (απάτη) σε αντίθεση με την Αφροδίτη της (συναισθηματική και οικονομική). Από την άλλη, αυτήν την περίοδο ο διελαύνων Δίας (νομικά ζητήματα) είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία της (εύνοια) και σε τρίγωνο με τον Κρόνο της (δικαστική οδός και αποφάσεις) στον Κριό (αιχμηρά) δείχνοντας ότι η ευαίσθητη Καρκίνος μπορεί να ικανοποιηθεί μερικώς σε υλικό επίπεδο.

*Η Άβα Γαλανοπούλου είναι γεννημένη στις 22 Ιουλίου 1967

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved