Ζώδια και Αστέρια: Η Λέων Μαντόνα, το «καυτό φιλί» και η αηδία του Ντρέικ

Στα 56 της παραμένει σέξι... και όποιος αντέξει!

Ζώδια και Αστέρια: Η Λέων Μαντόνα, το «καυτό φιλί» και η αηδία του Ντρέικ

Η Μαντόνα είναι μια καλλιτέχνης με τον Ήλιο στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα και αναμφισβήτητα η «βασίλισσα της pop». Ο Ουρανός (εκκεντρική συμπεριφορά) στο ωροσκόπιό της είναι στο ζώδιο του Λέοντα (εντυπωσιασμοί, θεατρικότητα, φλερτ) και σχηματίζει δυσμενή όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη της (πρωτοβουλίες) στον Ταύρο (αισθησιακές μα και δεσποτικές) δείχνοντας ότι επιδιώκει να προκαλεί για να κερδίζει την προσοχή αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται και με τον πιο ωραίο τρόπο.

Τι προηγούμενες ημέρες η τραγουδίστρια μοιράστηκε την σκηνή του φεστιβάλ Coachella με τον γνωστό ράπερ Ντρέικ, και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού Human Nature τον αιφνιδίασε, φιλώντας τον στον στόμα. Κάποια στιγμή ο ράπερ σηκώνει το χέρι για να δείξει ότι ήρθε η ώρα του τέλους άλλα η Μαντόνα συνεχίζει να τον φιλά για αρκετή ώρα στο στόμα με αποτέλεσμα όταν τελείωσε εκείνος να πιάνει το στόμα του με μια έκφραση σαν να έφαγε σοκολάτα και διαπίστωσε ...πως είναι ληγμένη.

Στη συνέχεια, και μετά τα διάφορα σχόλια και τρολαρίσματα του φιλιού στο Διαδίκτυο, ο ράπερ αναγκάστηκε να διευκρινίσει: «Μην παρεξηγείτε τον αιφνιδιασμό μου! Είχα την ευκαιρία να φιλήσω τη βασίλισσα Μαντόνα και θα το κρατώ για πάντα. Σε ευχαριστώ, Μαντόνα».

Το συμβάν αυτό έλαβε χώρα με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (έλλειψη νηφαλιότητας, τρολάρισμα) στους Ιχθύες (ανεμελιά, πλημμελής υγιεινή) σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή της (με άτομα νεαρότερα σε ηλικία) δείχνοντας πως μάλλον η βασίλισσα της ποπ δεν είχε κάνει χρήση... στοματικού διαλύματος πριν δώσει το «γλωσσόφιλο» στο νεαρό ράπερ!

*Η Μαντόνα είναι γεννημένη στις 16 Αυγούστου 1958

{youtube}XmHNM90pK0M{/youtube}

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved