Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 17/4 έως και 19/4

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Η δύναμή σου θα γίνει περισσότερο αυθεντική και κυρίως θα ενεργοποιηθείς γιατί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Αλλά, γενικά, θα βρίσκεσαι σε μια μεγάλη αναστάτωση οπότε θα δώσεις τον αγώνα σου και θα τον πετύχεις κυρίως αν είναι κάτι μικρό όπως διατροφή ή αφορά το σώμα σου ή ακόμα και την ψυχική σου κατάσταση σε θέματα που έχεις εγκλωβιστεί. Η συμπεριφορά σου απέναντι σε οικονομικά ζητήματα θα γίνει περισσότερο σταθερή κι απαιτητική. Ίσως να περιμένεις μια ειδοποίηση από το εξωτερικό και να είσαι σε μια φάση ευχάριστης προσμονής. Από την Κυριακή θα έχεις έντονες επιθυμίες και θα διεκδικήσεις ακόμα και με ζηλότυπο τρόπο ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Κάτι γίνεται στον εσωτερικό σου εαυτό και σε βάζει σε μια προσμονή που δεν έχει όρια. Μπορεί να έχεις ανησυχία η οποία να είναι ανεξήγητη και να αφορά κυρίως σχέσεις που δεν έχουν ακόμα την ισορροπία ή την επικοινωνία που θα ήθελες. Η σχέση με τον Κριό ή τον Ζυγό σε μπερδεύει αρκετά γιατί δεν ξέρεις τι ακριβώς θα κάνεις. Όσο πάντως αγχώνεσαι και δεν αφήνεις τα πράγματα να γίνονται στην ώρα τους τόσο τελικά δεν έχεις το σωστό αποτέλεσμα. Η Κυριακή πάντως θα είναι η ημέρα που θα περάσεις καλά και θα ξεσκάσεις γιατί θα εμπιστεύεσαι περισσότερο το ένστικτό σου αλλά και την εσωτερική σου πυξίδα που σου λέει πράγματα και πρέπει να ακούσεις.

Δίδυμοι

Ξεφαντώνεις για τα καλά και όλα είναι εύκολα και περισσότερο ανοικτά σε σένα. Οπότε θα μοιραστείς πολλές πληροφορίες και θα βρεθείς με κόσμο που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα αλλά και γνωστούς. Καλό είναι βέβαια να συγκρατήσεις τα αυθόρμητα συναισθήματά σου γιατί μπορεί να μιλήσεις αρκετά και ίσως παραπάνω από τα επιτρεπόμενα όρια. Το ισχυρό παρασκήνιο που αυτή την στιγμή παίζει στη ζωή σου θα σε μπερδέψει και ίσως να βγάλεις στοιχεία από τον χαρακτήρα σου που δεν είναι και τόσο αποδεκτά ούτε από εσένα. Αν υποφέρεις από την συμπεριφορά ενός Καρκίνου ή Σκορπιού μπορεί να αλλάξεις και να μην είσαι τόσο ο αληθινός σου εαυτός.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ περίεργη και συγχρόνως έντονη γιατί δεν μπορείς να αποφύγεις κάποιες καταστάσεις και τελικά υποκύπτεις σε κάτι καινούργιο αλλά πολύ δύσκολο για σένα. Το να γίνεις τοξικός/η με τα λόγια σου ή ακόμα με κάποιες χοντροκομμένες συμπεριφορές μάλλον δεν θα είναι για σένα η καλύτερη αντιμετώπιση για αυτό προετοιμάσου από πριν να είσαι όσο μπορείς πιο σαφής και συγκεκριμένος/η. Να μην νιώθεις ότι τα άλλα άτομα δεν σε καταλαβαίνουν, μπορεί να συμβαίνει και αυτό. Από την Κυριακή και μετά το μεγάλο τσουνάμι θα ηρεμήσει και την θέση του θα την πάρει μια καινούργια ατμόσφαιρα σταθερή και ανανεωμένη. Η ενασχόλησή σου με το σπίτι και τα μαγειρέματα μπορεί να σε απορροφήσει ώρες αλλά θα σου κάνει καλό.

Λέων

Χαρακτηρίζεις την συμπεριφορά σου μερικές φορές πολύ περίεργη και ο λόγος είναι ότι δεν περιμένεις και πολύ για θέματα που τα θεωρείς απλά. Αντίθετα διατίθεσαι να βγάλεις το φίδι από την τρύπα με οποιοδήποτε τίμημα και το κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου με κινήσεις που έχεις κάνει και είναι γεμάτες ρίσκο αλλά θα το λέει η καρδιά σου γιατί δεν θα φοβάσαι και δεν θα μειώσεις με τίποτε την ζωντάνια και τον ρυθμό σου. Ίσως να κάνεις εξτρίμ σπορ ή να κολυμπήσεις σε κρύα νερά. Γενικά θα θέλεις να είσαι το επίκεντρο από κινήσεις πολύ ιδιαίτερες και παρορμητικές. Πιθανόν να κάνεις πολλά σχέδια για το εξωτερικό που θα σου δώσουν μια καινούργια οπτική γωνία. Πάντως την Κυριακή θα δοκιμάσεις δειλά-δειλά να γίνεις όσο μπορείς πρακτικός/η και κυρίως να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου.

Παρθένος

Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα έχεις αρκετές δουλειές να κάνεις και να βρεις λύσεις για να ικανοποιήσεις πολλά άτομα συγχρόνως κι ίσως αυτό να σε δυσκολέψει γιατί δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις τόσο πράγματα στο πρόγραμμά σου. Αυτό βέβαια θα σε κάνει να ξεπεράσεις τα όρια σου και να είσαι όσο μπορείς πιο δυνατός/η αλλά χρειάζεται προσοχή ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσεις μια συγκεκριμένη δύναμη που έχεις στα χέρια σου γιατί θα μπερδευτείτε με άτομα που έχουν μαζί σου σχέση συνεργασίας. Από την Κυριακή και μετά θα δεις όλα να βελτιώνονται και θα περάσεις καλά αφού θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες με την πρώτη. Ο τρόπος που θα σκεφτείς για να λύσεις τα πρακτικά προβλήματα ενός ταξιδιού θα είναι πολύ καλός γιατί θα βρεις άμεσες λύσεις.

Ζυγός

sunastria

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και κυρίως θα ανακαλύψεις κάτι καινούργιο που θα αφορά και μια συνεργασία σου και θα το δοκιμάσεις αναγκαστικά γιατί θα σου δώσει την ώθηση και θα ξεκολλήσεις από την κουραστική σου καθημερινότητα. Πάντως θα πάρεις συνταρακτικές αποφάσεις αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες γιατί θα έχεις την δυνατότητα να μην παρασυρθείς από τις αποφάσεις των άλλων και θα πατήσεις τόσο γερά στα πόδια σου που και εσύ δεν το περίμενες. Ίσως να πάρεις μια οριστική απόφαση για μια σχέση, βάλεις το καπελάκι σου στραβά και φύγεις. Όσο πάντως συνειδητοποιείς τι κάνεις τόσο πιο εύκολα θα βγεις από καταστάσεις μπερδεμένες και μπλεγμένες. Για αυτό προσπάθησε να μείνεις αληθινά με τον εαυτό σου και επίσης προσπάθησε να μην του λες ψέματα γιατί αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Σκορπιός

Δοκιμάζεις να βγεις έξω από την καθημερινότητα με ένα πολύ επιθετικό τρόπο γιατί πλήττεις και προσπαθείς να σπάσεις όλους τους τύπους ώστε να κυριαρχήσει στην ζωή σου κάτι καινούργιο. Δεν είναι εύκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Ίσως βέβαια να προέλθει αυτό το ξαφνικό φευγιό μετά από ένα σοκ. Εξετάσεις που θα πρέπει να κάνεις σε θέματα υγείας θα σε κουράσουν αλλά το ξέρεις ότι είναι αναγκαίες γιατί προσέχεις για να έχεις. Όσο και να σε απασχολεί η υπόθεση ενός Ταύρου είτε φίλου είτε ενός πολύ αγαπημένου ατόμου θα δεις ότι θα λυθεί άμεσα και πολύ πιο εύκολα από ό, τι πίστευες. Κυρίως από την Κυριακή θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα ξελαφρώσεις από τις πολλές έγνοιες.

Τοξότης

Ξεπερνάς κάποια προβλήματα τα οποία δεν είναι και τόσο δύσκολα όσο νομίζεις απλώς χάνεσαι σε αντιδράσεις και συναισθήματα και τα μεγαλοποιείς. Πάντως η προσπάθειά σου να προσεγγίσεις ένα πολύ δύσκολο κατά την γνώμη σου ερωτικό στόχο τελικά θα πετύχει γιατί θα έχεις εκείνη την σιγουριά του νικητή/ας. Το πιο σημαντικό είναι να θέλεις να είσαι με ένα άτομο για καιρό και να μην έχεις εκείνα τα διλλήματα περί της απώλειας της ελευθερίας σου. Όσο πάντως και να αγωνιάς για το πώς θα τα καταφέρεις σε μια καινούργια εξόρμηση που ετοιμάζεσαι να κάνεις, τόσο λιγότερο θα δώσεις στον εαυτό σου την πιθανότητα να πετύχει. Για αυτό μην αφήνεις το μυαλό σου να σε ταλαιπωρεί και χρησιμοποίησέ το για χρήσιμες μόνο πληροφορίες.

Αιγόκερως

Σε συμπαρασύρουν οι αλλαγές που γίνονται γύρω σου και αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να δώσεις και εσύ ένα τέλος σε μια αρρωστημένη κατάσταση ή να κυριαρχήσεις σε μια νέα και πιθανόν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα σου. Από την Κυριακή και μετά θα είσαι όσο μπορείς ήρεμος/η αλλά και πολύ σίγουρος/η για θέματα υλικά γιατί θα δεις ότι θα σου έρθουν γρήγορα κάποια χρήματα και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις άλλα από αυτά που ξόδεψες. Θα παίξεις αν και εκ του ασφαλούς με ένα Παρθένο ή Σκορπιό και θα σου δώσει ευχαρίστηση. Αν βγουν στην επιφάνεια από κάποια σύμπτωση πράγματα που αφορούν σε εσένα και την προηγούμενη ζωή σου, μην δοκιμάσεις να τα αρνηθείς γιατί θα χάσεις πόντους.

Υδροχόος

Αναπτύσσεις άμυνες, διαθέτεις δύναμη και μπορείς να τα καταφέρεις με ένα τρόπο μοναδικό γι' αυτό δεν θα ταλαιπωρηθείς, ούτε θα έχεις αντιρρήσεις. Έτσι και αλλιώς θέλεις να βάλεις μια τάξη στην ζωή σου και να προσπαθήσεις να κάνεις σε κάποια θέματα νέα ξεκινήματα. Η παραδοσιακή άποψη σε ζητήματα συγγενικών σχέσεων δεν σου πηγαίνει καθόλου γιατί έχεις το δικό σου τρόπο αντίληψης. Ο σχολιασμός ενός φίλου ίσως να είναι ελαφρώς άκυρος και οι αντιδράσεις σου να είναι άκρως επιθετικές αλλά τουλάχιστον θα βρεις το δίκιο σου και δεν θα έχεις στο μυαλό σου κρυφές σκέψεις ή απωθημένα για κάτι που δεν είπες. Η ενασχόληση με το σπίτι, την διακόσμηση του ή με μια εξειδικευμένη μαγειρική μπορεί να σου αποσπάσει έντονα το ενδιαφέρον την Κυριακή.

Ιχθύες

Αναρωτιέσαι τι άλλο πρέπει να κάνεις για να βρεις τελικά την πολυπόθητη οικονομική σου ανεξαρτησία. Η σκοπιμότητά ενός ατόμου μπορεί να φανερωθεί αυτές τις ημέρες και οι βλέψεις του να μην είναι τόσο ξεκάθαρες όσο τελικά πίστευες αλλά ευτυχώς θα το καταλάβεις και θα βάλεις άμεσα τα πράγματα στην θέση τους. Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό θα σου δώσει μια άνεση σε πρακτικά και θέματα εμπειρίας πάνω σε μια δουλειά. Κάποια μαθήματα που ίσως ήθελες να αρχίσεις θα είναι η αρχή για μια καινούργια γνώση που μπορεί να σου βγάλει προσωπικά ταλέντα στην επιφάνεια. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα οργανώσεις μια όμορφη συνάντηση με συγγενείς και φίλους και θα περάσεις πολύ καλά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved