Ζώδια και Αστέρια: Μετακομίζει ο Αιγόκερως, Θέμος Αναστασιάδης;

«Αλλαγή εδώ και τώρα» απαιτεί ο πλανήτης των ανατροπών, ο Ουρανός αλλά Κρόνος και Ποσειδώνας συμβουλεύουν να προσέχει!

Ζώδια και Αστέρια: Μετακομίζει ο Αιγόκερως, Θέμος Αναστασιάδης;

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι ένας φιλόδοξος και εργασιομανής Αιγόκερως που διαθέτει στο ωροσκόπιο του την Σελήνη (συναισθήματα, αίσθηση σιγουριάς) στο ζώδιο του Καρκίνου (το σπίτι με κάθε έννοια, καθημερινή ζωή, συνεκτικοί δεσμοί) και έτσι η «στέγη» που τηλεοπτικά τον φιλοξενεί και οι σχέσεις της με αυτήν παίζει για αυτόν σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία του.

Τον τελευταίο καιρό ο διελαύνων Πλούτωνας (προβλήματα που ελλοχεύουν εδώ και καιρό) είναι σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Ήλιο του (εργασία) ενώ ο διελαύνων Ουρανός (αλλαγές, ξαφνικά γεγονότα) βρίσκεται σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο του (επαγγελματικά θέματα) όψεις που δείχνουν ανατροπές σε μια μακροχρόνια κατάσταση στη δουλειά του οι οποίες όμως είναι επιβεβλημένες.

Έτσι, η αρχή έγινε τον περασμένο Οκτώβριο οπού σε τηλεοπτική εκπομπή ο Θέμος Αναστασιάδης δήλωσε: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά φέτος στο Όλα και το έχω πάρει απόφαση. Είναι τέτοιο ζήτημα που το λέει πρώτα κανείς στον εαυτό του και μετά στους υπόλοιπους. Γι' αυτό το λόγο κιόλας θέλω να πω περισσότερα πράγματα από όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες χρονιές. Θέλω να κάνω ένα άλλο κεφάλαιο. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου και ελπίζω να τα υλοποιήσουμε. Δεν έχει να κάνει με τα media. Μπορούν να μείνουν ήσυχοι οι ανταγωνιστές μας. Πάω για αλλού... αυτό είναι το μήνυμα».

Επιπλέον, φήμες θέλουν ο Θέμος Αναστασιάδης να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση που έχει από την διοίκηση του ΑΝΤ1 που επί χρόνια συνεργάζεται και σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του στενού συνεργάτη του, Βαγγέλη Περρή, ως συμβούλου στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δημοσιεύματα μιλούν για μετακίνηση του προς... Κάντζα μεριά.

Στην παρούσα φάση όμως ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές που θα κάνει, αφού ο διελαύνων Κρόνος (παρεμπόδιση, περιορισμός) θα πραγματοποιήσει όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρη του (δράση, πρωτοβουλία). Παράλληλα, ο διελαύνων Ποσειδώνας (ψευδαίσθηση, αδυναμία να δει παρακάτω) θα βρίσκεται σχεδόν όλη την επομένη τηλεοπτική σεζόν σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη του (επαγγελματικές κινήσεις) πράγμα που σημαίνει πως κάποια πράγματα ίσως δεν πάνε όπως θα ήθελε και για αυτό δεν χρειάζεται να βιαστεί να πάρει αποφάσεις.

*Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1958

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved