Ζώδια και Αστέρια: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

Ο πληθωρικός Τοξότης μπαίνει στην κουζίνα με τις προσταγές του «πατέρα» του, Δία!

Ζώδια και Αστέρια: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας πληθωρικός και χαρούμενος Τοξότης και διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ερμή (επικοινωνία /παρουσίαση) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (ψυχαγωγικά, χαλαρά, ανάλαφρα προγράμματα) στο ζώδιο του Τοξότη (διασκέδαση, χιούμορ, γέλιο). Παράλληλα, τόσο ο Ερμής όσο και ο Ποσειδώνας είναι σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Χείρωνα του (εσωτερική ανάγκη) στον Κριό (για νέα βήματα, πρωτιά).

Αυτόν τον καιρό οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου σκέφτονται, εκτός από «Τα Καρντάσιανς», να παρουσιάζει και την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Πρόκειται για ένα μαγειρικό τηλεπαιχνίδι βασισμένο σε ξένο φορμάτ στο οποίο ο παρουσιαστής θα στέκεται ανάμεσα σε δύο μητέρες οι οποίες μαζί με τα παιδιά τους θα διαγωνίζονται στις ικανότητες που έχουν στην κουζίνα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχτηκε πρόταση για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, από τον Γιάννη Λάτσιο αλλά εκκρεμεί, ένα ακόμα ραντεβού για να πέσουν κι οι υπογραφές.

Ο «πατέρας» Δίας (επέκταση, βελτίωση συνθηκών) από διέλευση πάντως ευνοεί τον Τοξότη Γρηγόρη Αρνατούτουγλου αυτήν την περίοδο στο σχετικό εγχείρημα αφού πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ερμή του (παρουσίαση) στον Τοξότη (πρότζεκτ από το εξωτερικό) αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να πέσουν υπογραφές και να αναλάβει μια ακόμη εκπομπή!

*Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1973

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved