Ζώδια και Αστέρια: Η Καρκίνος, Δέσποινα Βανδή, μιλά για το Πάσχα με την οικογένειά της

Η περιποιητική (οικο)Δέσποινα Βανδή τρελαίνεται να τους χορταίνει όλους με αγάπη και γλυκά από τα χεράκια της.

Ζώδια και Αστέρια: Η Καρκίνος, Δέσποινα Βανδή, μιλά για το Πάσχα με την οικογένειά της

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια γνήσια εκπρόσωπος του ζωδίου του Καρκίνου που της αρέσει να κρατά τις παραδόσεις. Επιπλέον, η Σελήνη της (συναίσθημα, οικογένεια) είναι στο Ζυγό (γάμος, ενωτική και ευχάριστη διάθεση) και έτσι θέλει ο γάμος και η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με το σύζυγό της, να διαποτίζεται από όμορφες και χαρούμενες στιγμές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια και coach του «The Voice» μίλησε για το που της αρέσει να περνάει το Πάσχα με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη και τα δύο της παιδιά.

«Το Πάσχα το περνάω στην Αλεξανδρούπολη γιατί μου αρέσει πάρα πολύ εκεί. Συναντιόμαστε αδέλφια, ξαδέλφια και τα παιδιά μου τρέχουν όλη τη μέρα στο χωριό, είναι πολύ ωραία αποσυμπίεση αυτή» δήλωσε σχετικά.

Αυτήν την περίοδο, με τον διελαύνοντα Κρόνο (υποχρεώσεις, κούραση) σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρη της (δράση, εργασία) στον Τοξότη (για να προσφέρει χαρά, διασκέδαση) φαίνεται να έχει ανάγκη τις πασχαλιάτικες διακοπές περισσότερο από ποτέ, ενώ όπως δείχνει η σχετική όψη ακόμη και το να δώσει χαρά στην οικογένειά της, τέτοιες μέρες, θέλει από εκείνην... κόπο.

Η Δέσποινα Βανδή που λατρεύει να περιποιείται και να δείχνει την αγάπη της φτιάχνοντας γλυκά- και όχι μόνο- για τα παιδιά της και όσους αγαπά συμπλήρωσε: «Βάψαμε αυγά, φτιάξαμε κουλουράκια και τσουρέκι. Φτιάχνω πολύ ωραίο τσουρέκι. Πιο πολύ μου αρέσει που τρελαίνονται τα παιδιά μου, τους αρέσει πολύ. Παίρνουν τις κουβερτούλες τους, τρώνε τα τσουρέκια και βλέπουν τηλεόραση. Μετά από αυτό δεν θέλω τίποτα άλλο».

Η συνέντευξη δόθηκε με την διελαύνουσα Αφροδίτη (αγάπη, φροντίδα) σε όψη τρίγωνου με τους γενέθλιους πλανήτες της Δία (έξω καρδιά, ευχάριστες εκδηλώσεις, ευτυχία) και Ουρανό (παρεΐστικα, κοινωνικότητα) στο ζώδιο του Ζυγού (αρμονία, ενότητα, ορθή κατανομή χρόνου) τονίζοντας την τάση της, εκτός από αστέρι του πενταγράμμου, να είναι και το αστέρι της οικογενείας της δίνοντάς της αγάπη και χρόνο.

*Η Δέσποινα Βανδή είναι γεννημένη στις 22 Ιουλίου 1969

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved