Κοσμικό Ημερολόγιο 20 Ιουνίου

Θετικοί και αρνητικοί πρωταγωνιστές της εβδομάδας που πέρασε: Γιώργος Παπανδρέου, Βάνα Μπάρμπα - Halit Ergenc, Shakira - Gerard Pique, Έβελυν Καζαντζόγλου, Clarence Clemons
Παπασταύρου Λίντα
Κοσμικό Ημερολόγιο 20 Ιουνίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina






































helio_20_jun
Αστρόπλοιο Γη



SiderealTime05ω 53΄ 24΄΄



Julian Day 40713



Ηλιοκεντρική θέση, 28ο 43΄ του Τοξότη

Βραβείο χρυσής κρεμάστρας

kremastra

Αυτήν την εβδομάδα πηγαίνει στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που εν μέσω γενεθλίων του βρέθηκε κάτω από το βαρύ πολιτικό κλίμα των ημερών. Μία απόπειρα παραίτησης σε τηλεφωνική συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά, για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής συνεννόησης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, που κατέληξε το βράδυ σε ανασχηματισμό, ζητώντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

papandreou

Με έναν ανασχηματισμό που η μόνη διαφορά είναι πως ζυγίζει περισσότερα κιλά από την προηγούμενη σύνθεση, ο Γ.Π δεν αφήνει την πολιτική του καρέκλα, κλείνοντας τα αυτιά και τα μάτια μπροστά στη λαϊκή βούληση.

Είναι άξιο απορίας πώς ένας πολιτικός με σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα, μπορεί να είναι φαίνεται τόσο ξύλινος και άχρωμος, μέσα από τη ζεστασιά και την αισθητική των όψεων.

Ακόμα και η δημοτικότητά του δυσχεραίνεται, παρόλο που από τη φύση του είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν τον αφορούν οι αντιπαραθέσεις και η πρόκληση συγκρουσιακών συμπεριφορών. Η Σελήνη στον Κριό αντιβαίνει με αυτό, ενώ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Λέοντα και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Καρκίνο, τον χρωματίζουν με διεισδυτικότητα και μαχητικότητα..
Ο Κρόνος στο ζώδιο του Ζυγού είναι επίσης μια σημαντική θέση, που σχετίζεται με την αίσθηση της δικαιοσύνης και τον δίκαιο καταμερισμό των πραγμάτων.
Σε αντίθεση με τη Σελήνη δηλώνει σοβαρότητα στις κινήσεις, αλλά και δυσκολία στους χειρισμούς.
Επίσης η αντίθεση με τον Ποσειδώνα ναι μεν δίνει όραμα, αλλά παράλληλα θολώνει την επίτευξη. Το τετράγωνο του Ερμή (επικοινωνία έκφραση) με τον Κρόνο ( περιορισμός) είναι όπως όλα δείχνουν, μια καθοριστική όψη για τον Γ.Π, στην οποία οφείλει τη δυσχέρεια στο λόγο και στην αξιοπιστία του. Οι πλανητικοί ταχυδρόμοι αυτό το διάστημα, του στέλνουν ένα πασιφανές μήνυμα, το οποίο θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η χρυσή κρεμάστρα του είναι απαραίτητη, για να κρεμάσει όλα τα κακώς κείμενα, με τα οποία έχει εξαντλήσει την υπομονή, ενός ολόκληρου λαού.

Βάνα Μπάρμπα - Halit Ergenc

barba_-_halit

Το Ελληνοτουρκικό τηλεοπτικό και κινηματογραφικό πάρε – δώσε συνεχίζει να είναι ακμαίο, αυτή τη φορά με παραγωγές – έκπληξη. Η Βάνα Μπάρμπα μετά από αλλεπάλληλα ταξίδια στην Τουρκία, γνωρίστηκε με τον πρωταγωνιστή του πρώτου τουρκικού σήριαλ στην Ελλάδα «Χίλιες και μία νύχτες» Halit Ergenc και ετοιμάζονται να συνεργαστούν αρχικά, σε ένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα και την Τουρκία. Ήδη έχει ζητηθεί η προβολή από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα. Η συνεργασία όμως δεν τελειώνει εδώ. Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν σε ταινία, με θέμα μια Ελληνίδα και έναν Τούρκο, που ερωτεύονται τη σημερινή εποχή, με τα πράγματα να εξακολουθούν να είναι δύσκολα ανάμεσα στους δυο λαούς. Η Βάνα Μπάρμπα με τον Ήλιο στους Ιχθείς σε σύνοδο με Δία, έχει εισπράξει την αναγνώριση και τη δημοτικότητα που χαρίζει η όψη. Ο Halit Ergen, με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου στον Ταύρο, είναι ένας πειθαρχημένος καλλιτέχνης, που διακρίνεται και αυτός με τη συνέπεια που τον διέπει. Άλλωστε το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό, του προσφέρει λάμψη και δημοτικότητα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Ποσειδώνας του Ergen σε τρίγωνο με τη σύνοδο Ήλιου – Δία της Β. Μπάρμπα, δίνει ένα γερό εχέγγυο καλής συνεργασίας. Τα εξάγωνα του Άρη στη συναστρία ισχυροποιούν την καλή συνεργασία, αρκεί το εξάγωνο της Αφροδίτης του με τον Άρη της Β. Μπάρμπα, να μην ανακαλύψει σε αυτήν μια άλλη «Σεχραζάτ», όπως ακριβώς συνέβη και με εκείνη. Είδομεν…

Shakira - Gerard Pique – Στη Μύκονο των διασήμων

sakira_-_pique

Το όμορφο ζευγάρι ήρθε στη Μύκονο για διακοπές, με τη γνωστή μυστικότητα που προσπαθούν όλοι, μέχρι να καταρριφθεί λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους.

Έφτασαν με ιδιωτικό αεροπλάνο κατευθείαν από την Ισπανία, μίλησαν σε δημοσιογράφους και φωτογραφήθηκαν θέλοντας και μη. Για μία εβδομάδα λοιπόν θα απολαύσουν το νησί και τον έρωτά τους. Και οι δύο είναι διάσημοι και γεννημένοι την ίδια ημέρα με διαφορά ακριβώς 10 χρόνων. Εκείνος γεννημένος 2/2/1987 και εκείνη 2/2/1977.

Πέρα από την απόλυτη σύνοδο των Ήλιων τους, τους ενώνουν μια σειρά από πλουσιοπάροχες όψεις, όπως τα εξάγωνα του Δία τους, το τρίγωνα του Κρόνου τους, η σύνοδος του Δία του με την Αφροδίτη της, το εξάγωνο του Άρη της με το Δία του, το τρίγωνο του Κρόνου της με τον Άρη του, το τρίγωνο του Πλούτωνά της με τον Ήλιο του, που είναι αρκετές, για να προχωρήσουν στα πλαίσια του πρώτου ενθουσιασμού. Αργότερα όμως με τα τετράγωνα της Αφροδίτης τους, την Αφροδίτη της σε τετράγωνο με τον Ουρανό του, τον Ουρανό της σε τετράγωνο με τον Ήλιο του και τον Πλούτωνά της σε αντίθεση με τον Άρη του, δεν αποκλείεται ο άσσος της Μπαρτσελόνα, να της δώσει τα …παπούτσια στο χέρι.

Όμως τι σημασία έχει το κάποτε, όταν το τώρα είναι τόσο συναρπαστικό.

Καλή τους συνέχεια και πάντα με χαμόγελο.

Έβελυν Καζαντζόγλου – Το να ξέρεις να ξεχωρίζεις είναι χάρισμα

evelin

Η εκδήλωση για τα Mad music awards είχε πολύ κέφι, λάμψη και δροσερές παρουσίες, που μοίραζαν τα γνωστά χαμόγελα σαν διαφημιστικά έντυπα σε illustration χαρτί. Πέρα όμως από τους λίγο – πολύ αναμενόμενους βραβευθέντες, την παράσταση έκλεψε η παρουσιάστρια του Mad Tv Έβελυν Καζαντζόγλου.

Με μία κορυφαία ενδυματολογική επιλογή, με ψηλόμεσο σορτ, κόκκινα ψηλοτάκουνα πουά παπούτσια με μπαρέτες, και χτένισμα δεκαετίας 50’ ήταν εκθαμβωτική και υπέροχη. Τα fashion weeks σε Λονδίνο και Παρίσι, όπου συνεργάστηκε με κορυφαίους σχεδιαστές όπως ο Gautier, στάθηκαν ευεργετικά για τις στυλιστικές της επιλογές. Η super star των Playmate 2005, διαθέτει μια συγκροτημένη παρουσία και ένα ζευγάρι πόδια, που θα ζήλευε ακόμα και το πιο αριστοτεχνικό γλυπτό του κόσμου. Το γεγονός πως τα επέδειξε με τόσο κομψό τρόπο, μπορεί να γίνει μάθημα σε δεκάδες άλλες, που παλεύουν μάταια να εντυπωσιάσουν φέρνοντας το αντίθετο αποτέλεσμα. Παρθένος με Αφροδίτη στο Λέοντα, μπορεί να δίνει στη λεπτομέρεια μια φαντασμαγορική χροιά, ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα την κάνει να μαγνητίζει και ελέφαντα.

Η σύνοδος Ερμή – Άρη στο Λέοντα σε τετράγωνο με Κρόνο, ισχυροποιεί τη νοητική διάκριση, ώστε να ολοκληρώνει την παρουσία της, μέσα από ένα serie επιτυχημένων επιλογών.

Και εις ανώτερα.

Clarence Clemons – Το τέλος του Big man

Ένας από τους πιο χαρισματικούς σαξοφωνίστες στον κόσμο, μας άφησε χωρίς τους μελωδικούς του ήχους, φεύγοντας
clemons
από τη ζωή στα 69 του χρόνια.

Ήταν ιδρυτικό μέλος της E Street Band του Bruce Springsteen, 40 χρόνια βασικός του συνεργάτης, φίλος και περιζήτητος μουσικός.
Για τον Springsteen ήταν η ψυχή του συγκροτήματός του και η απώλειά του σε κάθε επίπεδο είναι τεράστια. Οι συνεργασίες του ήταν αναρίθμητες, με ενδεικτικές αυτές με τους, Aretha Franklin,Jackson Browne, Ringo Starr, έως τη Lady Gaga.

Η υγεία του τα τελευταία χρόνια πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και οι τελευταίες εγχειρήσεις του στην πλάτη και στα γόνατα αποδυνάμωσαν τον οργανισμό του, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, που του στέρησε τη ζωή.

Η βεντέτα του σαξόφωνου ήταν Αιγόκερως με Ήλιο σε Μεγάλο Τρίγωνο με Κρόνο- Ουρανό και Ποσειδώνα. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αιτιολογήσει το παρατσούκλι «The big man», που κουβαλούσε μαζί με την πληθωρική του παρουσία.

Φύση καλλιτεχνική, ανεξάρτητη, ανοιχτόμυαλη, προοδευτική, πειθαρχημένη.

Η Σελήνη του στο Σκορπιό, έδινε σε όλα τα παραπάνω μια βαθύτερη σημασία, κάνοντάς τον να ξεχωρίζει, μέσα από το αντισυμβατικό μέγεθος του.

Το απόλυτο τετράγωνο της Αφροδίτης του από τον Υδροχόο με τον Κρόνο, αλλά και το τετράγωνο με τον Ουρανό, τον έκαναν να εκτιμά τον κόπο, του να αποκτάς κάτι χωρίς να σου χαρίζεται. Μάλλον είναι τα ίδια τετράγωνα, που έκαναν τον Springsteen να δηλώσει πως

«Με τον Clarence στο πλευρό μου, η μπάντα και εγώ μπορούσαμε να πούμε μια ιστορία πολύ βαθύτερη, από αυτές που περιέχονταν στη μουσική μας». Καλή του ανάπαυση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved