Ζώδια και Αστέρια: Τα γενέθλια του Κριού Ηλία Ψινάκη! Πόσα κεράκια έσβησε;

Τούρτα – έκπληξη για τον Κριό που δεν διστάζει στιγμή να αυτοσαρκάζεται!

Ζώδια και Αστέρια: Τα γενέθλια του Κριού Ηλία Ψινάκη! Πόσα κεράκια έσβησε;

Ο δυναμικός Κριός, Ηλίας Ψινάκης έχει στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ερμή (επικοινωνία, έκφραση) στο ζώδιο των Ιχθύων (ανεμελιά) σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (εκκεντρικότητα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) στους Διδύμους (σε θέματα επικοινωνίας μα και ...νεότητας).

Έτσι, την Μεγάλη Τετάρτη που ο Ηλίας Ψινάκης για τα γενέθλιά του δέχτηκε μια τούρτα – έκπληξη με τρία κεριά να σχηματίζουν τον αριθμό 270 κι ανέβασε μια φωτογραφία στα social media γράφοντας με χιούμορ: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα Χρόνια Πολλά... Αν και είναι ήδη πάρα πολλά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας με όλη μου την καρδιά. Τα παιδιά στο Δημαρχείο μου φέρανε τούρτα με την πραγματική μου ηλικία...».

Ο διελαύνων Δίας (χαρά) αυτή την περίοδο είναι σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (σαρκασμός) στο ζώδιο του Λέοντα (έξω καρδιά, χιούμορ) που ενισχύει τη γενέθλια τάση του να αυτοσαρκάζεται όπως και έπραξε στην πλάκα που του έκαναν οι συνεργάτες του.

Επιπλέον, αν λάβουμε υπόψη πως η έκπληξη έγινε με τριπλή σύνοδο Ήλιου (γεγονότα, προβολή), Ερμή (επικοινωνία, έκφραση) και Ουρανού (εκκεντρικά, απρόσμενα) στον Κριό (πρωτιά) στο ωροσκόπιο της ηλιακή του επιστροφής εύκολα συμπεραίνουμε πως αφ' ενός θα του μείνει αξέχαστη αλλά και αφ' ετέρου πως κατά την διάρκεια της νέας του χρονιάς ο Ηλίας Ψινάκης ...θα σέρνει όσα σέρνει η σκούπα που λέει και ο λαός.

*Ο Ηλίας Ψινάκης είναι γεννημένος στις 8 Απριλίου 1948

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved