Ζώδια και Αστέρια: «Τα πάθη του Χριστού» και η Αιγοκερίσια οπτική του Μελ Γκίμπσον

Η παραστατική απεικόνιση των τελευταίων 12 ωρών της ζωής του Χριστού που συντάραξε!

Ζώδια και Αστέρια: «Τα πάθη του Χριστού» και η Αιγοκερίσια οπτική του Μελ Γκίμπσον

Ο Μελ Γκίμπσον, εκτός από ηθοποιός, είναι κι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός σκηνοθέτης που με τον Ήλιο στον γήινο και ρεαλιστικό Αιγόκερω παρουσιάζει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, χωρίς καμία προσπάθεια να τα εξωραΐσει! Επιπλέον, έχοντας τον πλανήτη της δράσης τον Άρη και τον πλανήτη της πιστής απόδοσης και του καθήκοντος, τον Κρόνο, στο ζώδιο του Σκορπιού ό, τι κάνει είναι εμποτισμένο με πάθος και συχνά πυροδοτεί βαθιά και δυνατά συναισθήματα.

Η ταινία του φιλόδοξου Αιγόκερω «Τα πάθη του Χριστού» που βγήκε στη μεγάλη οθόνη το 2004, συντάραξε με την σκληρότητά της, καθώς είναι η ακριβής εξιστόρηση των τελευταίων δώδεκα ωρών της ζωής του Χριστού μέσα από τους τέσσερις Ευαγγελιστές.

Έτσι, ο θεατής βλέποντας την ταινία παρακολουθεί την βία και τον σωματικό πόνο από τα βασανιστήρια που υπέστη ο Χριστός από την Γεσθημανή ως και τη Σταύρωσή του, με κομμένη την ανάσα και έντονα συναισθήματα. Η ταινία έγινε αιτία να κατηγορηθεί για αντισημιτισμό και ουσιαστικά κατέστρεψε την καριέρα του που μέχρι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ψηλά στη λίστα των πρωτοκλασάτων ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Στο ωροσκόπιο του Μελ Γκίμπσον ο κυβερνήτης του 10ου οίκου (καριέρα - εργασία) βρίσκεται στον 5ο οίκο (δημιουργήματα, θέατρο, χόμπι) στο ζώδιο του Σκορπιού (πάθος, έρευνα σε βάθος, ένταση). Παράλληλα, ο γενέθλιος Ποσειδώνας (εικόνα, τέχνη) είναι σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό (εξτρεμισμός, οπτική και μηνύματα έξω από τα καθιερωμένα) και έτσι οι πρωταγωνιστές μιλούν στην ταινία Λατινικά ενώ ο Χριστός και οι μαθητές του Αραμαϊκά κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

*Ο Μελ Γκίμπσον είναι γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 1956

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved