Η παιχνιδιάρα Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 11/4 έως και τις 7/5

Η παιχνιδιάρα Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους όλα γίνονται πιο απλά και εύκολα. Από το Μ. Σάββατο στις 11.4 έως και στις 7.5, Δίδυμοι και Τοξότες θα είναι οι περισσότερο ευνοούμενοι. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο φέρνει πάντα άνεση στην επικοινωνία και κυρίως νέες γνωριμίες που είναι εύκολες και πολύ φιλικές. Η αναζήτηση διανοούμενου συντρόφου και με πολύ καλό χιούμορ θα είναι από τις πρώτες αναζητήσεις. Το συναίσθημα μπορεί να είναι αρκετά επιφανειακό και το πνευματικό κομμάτι μαζί με την γνώση θα είναι αυτό που θα αναλάβει τα ηνία. Οι κοινωνικές επαφές είναι φιλικές αλλά πολύ ανάλαφρες και ίσως και επιπόλαιες. Η αλλαγή και η ποικιλία σε όλα τα θέματα θα βοηθήσει να μην επέλθει βαριεστιμάρα. Πάντως θα υπάρχει μεγάλη διάθεση για τη ζωή και για τις εναλλαγές της, οπότε το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Διδύμους θα είναι εύκολο, ανάλαφρο και ρομαντικό.

Κριός
Θα βρεθείς σε μια φάση που θα θέλεις να επεκταθείς όσο πιο πολύ μπορείς και με την βοήθεια κάποιων φίλων ή ενός συγγενικού προσώπου θα υπάρχει μια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που μπορεί να μην είχες γνωρίσει καν αν δεν υπήρχαν αυτοί. Μπορεί να πετύχεις μια καινούργια δουλειά που θα σε ανανεώσει αλλά θα σου φέρει και κέρδος. Αν πάντως προσπαθήσεις να πάρεις νέες γνώσεις θα είναι για σένα πολύ ωφέλιμες γιατί θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις τον επαγγελματικό πήχη. Τα χρήματα δεν θα καθυστερήσουν και θα έρθουν με ευκολία.

Ταύρος
Όσο και συντηρητικός/η να είσαι, μπορεί να ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα Δίδυμο ή Τοξότη και στην αρχή όλα θα είναι ανάλαφρα και εύκολα γιατί δεν θα θέλεις να ξεφύγει η κατάσταση. Αλλά μερικές φορές η μοίρα παίζει παιχνίδια που δεν πρέπει να τα αψηφάς. Αν όλα εξελιχτούν ομαλά δεν θα χρειάζεται να μπερδευτείς σε κάτι που θα σε πονέσει αργότερα. Από την άλλη όσο είσαι ευάλωτος/η και αρκετά παραχωρητικός/η σε άτομα που πιστεύεις λανθασμένα ότι πρέπει να τα προστατέψεις ίσως σε παρασύρουν σε ιστορίες δίχως τέλος. Πάντως ο από μηχανής Θεός θα εμφανιστεί στην ζωή σου για να σε βγάλει από κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Δίδυμοι
Εξελίσσεσαι μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου γιατί κατά αρχάς βελτιώνεις την εμφάνισή σου, κυρίως τα μαλλιά σου και κάθε τι που χρειάζεται ανανέωση τα οποία θα σου τονώσουν το ηθικό. Τουλάχιστον έχεις την εξυπνάδα να ορίσεις εσύ την μοίρα σου και τα θέματά σου. Μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή και μάλιστα πολύ σοβαρή γιατί πέρα από το ρομαντικό στοιχείο μπορεί να μαγνητιστείς από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ή ωριμότερο που θα σου δίνει σιγουριά αλλά και ιδιαίτερη γνώση. Το καλό είναι ότι μπορεί να γίνει μια σημαντική συνεργασία που θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς τα έξω τα προσόντα σου.

Καρκίνος
Θα επικεντρωθείς στο να πάρεις γνώσεις, να γίνεις όσο μπορείς ανοικτός/η και να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου με μια διπλωματία που άλλες φορές σου ήταν αδύνατο. Η σημαντικότητα που θα δώσεις σε άτομα που κάτι μπορεί να σου μάθουν θα είναι η νότα αλλαγής που θα επικρατήσει αυτές τις ημέρες. Όσο πάντως και να ανταγωνίζεσαι με ένα Τοξότη στα επαγγελματικά σου τελικά θα είναι αυτό το πρόσωπο που θα σε βοηθήσει και κυρίως θα σε κάνει να δεις όλο σου το δυναμικό και να το αξιολογήσεις σωστά. Οι οικονομικές συμφωνίες ίσως γίνουν πιο εύκολες από άλλες φορές αλλά πιθανόν να μην έχουν την διάρκεια που περίμενες. Η εξυπνάδα είναι να το δεχτείς αυτή την στιγμή για να έχεις την δυνατότητα να πάρεις μια σημαντική εμπειρία που χρειάζεσαι.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Λέων
Βγαίνεις πιο δυνατός/η γιατί ανανεώνεις τις γνωριμίες σου και κυρίως τις κοινωνικές σου βλέψεις. Νέες ελπίδες για τους στόχους και την ζωή σου θα βγουν μέσα από γρήγορα και πολύ έξυπνα συμπεράσματα. Από εκεί που ήσουν απόλυτος/η για φίλους και γνωστούς τώρα γίνεσαι περισσότερο χαριστικός/η και δεν σε νοιάζει αν δεν κρατάνε τα όρια όπως παλιά. Με ένα Δίδυμο ή Τοξότη που είχατε μια βαθιά και αληθινή φιλία μπορεί να ξεκινήσετε από κοινού νέα χόμπι ή να μπείτε σε μια ομάδα με ενδιαφέροντα που θα είναι εύκολο να τα μοιράζεστε. Θα έχεις πολλές επιλογές και οι προκλήσεις θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τόσο που δεν θα ξέρεις προς τα πού να πας.

Παρθένος
Δοκιμάζεις να ανοίξεις την δουλειά σου και αν είναι δική σου, σχετική με πωλήσεις ή παροχή υπηρεσιών όλα θα γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που φοβάσαι είναι ότι όλο αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Αλλά δεν πειράζει, εσύ θα έχεις ήδη διαμορφώσει μια κατάσταση για το πώς θα ανοίγεσαι στον κόσμο και να κάνεις σωστές επαφές. Ίσως πιστεύεις ότι όλα είναι πολύ επιφανειακά ή να έχεις μια ρηχή συμπεριφορά αλλά μάλλον σου χρειάζεται. Η πληροφόρηση πάντα χρειάζεται αρκεί να μην επιδοθείς σε κουτσομπολιά και κριτική και χαλάσεις την εικόνα σου γιατί δεν σε συμφέρει. Η επαφή με Δίδυμο θα σε αναγκάσει να γίνεις άτομο που διαβάζει και παίρνει γνώσεις για τα πάντα.

Ζυγός
Θα περάσεις ευχάριστα και πολύ άνετα γιατί θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία σε νέες γνωριμίες αλλά και ευελιξία σε οτιδήποτε σου συμβαίνει γιατί θα μπορείς να το διαχειρίζεσαι με εξυπνάδα αλλά και κοινωνικότητα που θα σου δίνει λύσεις. Πάντως χωρίς προσπάθεια, θα κάνεις μια νέα γνωριμία και ο λόγος είναι ότι θα εκπέμπεις γοητεία γιατί ακόμα και τα μάτια σου θα είναι παιχνιδιάρικα και θα έχουν κάτι να πουν. Το εξωτερικό μπορεί να είναι για σένα ένα κομβικό σημείο γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να ζει εκεί ή να έχει πάει τον τελευταίο καιρό. Όσο πάντως ηθελημένα θα αναζητάς την ποιότητα στη ζωή σου μέσα από την τέχνη, χορό, ποίηση ή ακόμα και σπουδές, θα αναβαθμίζεσαι περισσότερο.

Σκορπιός
Θα ελαφρύνεις από τα πολλά βάρη και τις υποχρεώσεις που σε κουράζουν. Όσο πιο πολλά στρώματα μελαγχολίας και θυμού βγάζεις, τόσο δεν θα φοβάσαι μη σε παρεξηγήσουν ή μαθευτούν μυστικά σου. Η αύρα σου θα γίνει πιο ανάλαφρη και αυτό θα βοηθήσει για να γίνεις περισσότερο φιλικός/η προς όλους. Αν ψάχνεις για δουλειά μπορεί να μην βρεις ακριβώς στην ειδικότητά σου αλλά να σου συστήσουν μια που θα αφορά σε εμπόριο, σχέσεις ή επικοινωνία. Όσο πάντως δεν φοβάσαι να μοιραστείς πληροφορίες και πιθανόν γνώσεις τόσο πιο εύκολα θα έχεις την υποστήριξη από άτομα που δεν περίμενες. Ο Δίδυμος θα ξανασηκώσει το τηλέφωνο να σου μιλήσει αλλά χρειάζεται σκέψη από την πλευρά σου.

Τοξότης
Θα γνωρίσεις καινούργια άτομα και θα ανοίξει γενικά ο τομέας των συνεργασιών σου αλλά και των πολύ κοντινών σου σχέσεων όπου εκεί θα ανθίσουν όλου του είδους οι επαφές. Μπορεί βέβαια αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να περνάς από κόσκινο την κάθε νέα γνωριμία γι' αυτό πιθανόν να θέλεις περισσότερο χρόνο να αξιολογήσεις το καλό από το κακό, με τα δικά σου δεδομένα. Ίσως αυτή η αυστηρότητα να σε προστατέψει από την ελαφρότητα και τις επιφανειακές σχέσεις και επαφές. Το ότι μπορεί να έρθεις πιο κοντά και να συζήσεις με τον Δίδυμο δεν θα σε εκπλήξει και πολύ γιατί είναι κάτι που περίμενες. Η τάση να παίζεις σε διπλό ταμπλό ίσως να είναι το μοναδικό αρνητικό που θα υπάρχει με την παρουσία την Αφροδίτης στον άξονά σου.

Αιγόκερως
Καλείσαι να ανοίξεις περισσότερο το μυαλό σου, με στόχο να κατανοήσεις και εσύ κάποιες συμπεριφορές που δεν είναι εύκολο να αντιληφτείς. Το πιο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι μπορείς να φέρεσαι και λίγο πιο ανάλαφρα, χωρίς να φοβάσαι ότι θα κριθείς αυστηρά. Όλη αυτή η συμπεριφορά μπορεί να ήταν για σένα απαγορευμένη αλλά τώρα καλείσαι να καταλάβεις την αβάστακτη ελαφρότητα του είναι σε όλους σου τους τομείς κι αυτό σε μπλοκάρει γιατί πιστεύεις ότι χάνεις το νόημά σου. Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή και κάπου βαθιά το γνωρίζεις. Η σχέση με Δίδυμο, είτε σαν παιδί και γονιός, είτε σαν σύντροφος δεν είναι καθόλου εύκολη και το μόνο που ζητάει από εσένα είναι να τον αποδεχτείς όπως ακριβώς είναι και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις.

Υδροχόος
Βρίσκεις πολύ ενδιαφέρουσα την ερωτική σου ζωή γιατί θα παίξεις με την ψυχή σου και θα έχεις τόσο αέρα και σιγουριά που δεν θα σου ξεφύγει το άτομο που θέλεις. Όσο πάντως και να αναζητάς το ιδανικό πρόσωπο πιθανόν να μην το βρίσκεις και να πέφτεις λίγο πιο κάτω από την προσωπική σου φιλοδοξία. Το μυστικό είναι η αποδοχή και η αγάπη που θα δώσεις για να μπορείς να ανοίξεις την ερωτική πόρτα. Αν πάντως ρισκάρεις στον έρωτα, δεν θα χάσεις γιατί θα το χειριστείς με μεγάλη εξυπνάδα. Αρκεί να ταιριάζεις με το άλλο πρόσωπο και να έχετε και οι δυο κοινά ενδιαφέροντα. Το ότι θα κερδίσεις χρήματα μέσα από κάποιες γνωριμίες δεν είναι και απίθανο, αφού θα πιάσεις εύκολα τον στόχο σου.

Ιχθύες
Μπερδεύεσαι, διχάζεσαι και γενικά θα επικρατήσει μια συμπεριφορά πολύ ασταθής και φευγάτη. Θα είσαι σαν την πεταλούδα που αλλάζει συνέχεια λουλούδια για να ρουφήξει φρέσκο νέκταρ. Πιθανόν, αν περνάς και κάποια κρίση έτσι θα νιώσεις γιατί τα δυο μέτωπα που θα κινείσαι θα είναι δεδομένα. Το πιο σημαντικό είναι όμως να μην το παρατραβήξεις γιατί μετά μπορεί να γίνεις αυτοκαταστροφικός/η και είναι το μόνο που δεν χρειάζεσαι αυτή την στιγμή γιατί τα πράγματα πάνε να στρώσουν από μια μεριά και εσύ δεν πρέπει να τα χαλάσεις με τις ανασφάλειες ή τις επιπολαιότητές σου. Πάντως θα σου μείνει η διάθεση για γνώση και αυτό θα είναι πολύ καλό.

Διάβασε επίσης:

Κάνε και μην κάνεις: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους...

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved