Ζώδια και Αστέρια Πως τα κατάφερε η λιχούδα Παρθένος, Σίσσυ Χρηστίδου, να γίνει συλφίδα;

Αδυνάτισε και είναι χαρούμενη! Ποιος πλανήτης ευνόησε τη δίαιτά της;

Ζώδια και Αστέρια Πως τα κατάφερε η λιχούδα Παρθένος, Σίσσυ Χρηστίδου, να γίνει συλφίδα;

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη σύνοδο Ηλίου – Δία στο ωροσκόπιό της αγαπάει τις λιχουδιές, παρότι αυτή είναι Παρθένος και προσπαθεί να τρώει υγιεινά και να έχει πρόγραμμα στη διατροφή της.

Εντούτοις, το τετράγωνο του Δία με τον Ωροσκόπο της και τον Ποσειδώνα την προδίδει καθώς έχει και θέμα με τον θυρεοειδή αδένα από τα 7 της χρόνια κατά δήλωσή της και έτσι κατά διαστήματα σε συνδυασμό με το αν τρώει περισσότερο ή κινείται λιγότερο παίρνει αρκετά κιλά.

Χτες το πρωί, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» για να παρουσιάσει την κολεξιόν ρούχων που λανσάρει.
Κατεβαίνοντας τη σκάλα του πλατό για να συναντήσει την Φαίη, ντυμένη με ένα μακρύ φόρεμα, προκάλεσε τον θαυμασμό της Φαίης που της είπε ότι λάμπει το πρόσωπό της, αλλά και ότι είναι φανερά αδυνατισμένη, κάτι που χαροποίησε την Σίσσυ, που με την Αφροδίτη στο ωροσκόπιό της στο περήφανο Λιοντάρι της αρέσει να τη θαυμάζουν.

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας παραδέχτηκε πως τον τελευταίο μήνα κάνει αυστηρή δίαιτα κάτι που επιβεβαιώνει ο διελαύνων Κρόνος (στέρηση, μείωση, δίαιτα) που αυτόν τον καιρό πραγματοποιεί όψη τριγώνου με την Αφροδίτη της (απολαύσεις).
Οι «κόποι του Κρόνου» απέδωσαν καρπούς!

*Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου 1980

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved