Ζώδια και Αστέρια: Η Ζέτα Δούκα και η «νέα εποχή» που ανοίγει ο Ουρανός στην καριέρα της

Η Τοξοτίνα έριξε το βέλος της στο πάνθεον των «πρωτοπόρων» και ο Ουρανός την έκανε 3D.

Ζώδια και Αστέρια: Η Ζέτα Δούκα και η «νέα εποχή» που ανοίγει ο Ουρανός στην καριέρα της

Η Ζέτα Δούκα είναι μια δυναμική και πύρινη Τοξότης που αποδέχεται προκλήσεις και της αρέσει να διευρύνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της τόσο γενικά όσο και στην τέχνη της υποκριτικής που υπηρετεί.

Επιπλέον, με τον πλανήτη της δράσης, τον Άρη σε τρίγωνο με τον πρωτοποριακό Ουρανό στο γενέθλιο ωροσκόπιό της έλκεται από το καινούργιο και έτσι δεν διστάζει να δοκιμάζει νέα πράγματα ακόμη και αν αυτά θεωρούνται πολύ... «προχώ».

Αυτόν τον καιρό, η ενθουσιώδης Τοξοτίνα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ελληνική ταινία που θα γυριστεί για τη μεγάλη οθόνη και θα προβληθεί με τρισδιάστατη τεχνολογία και υπογράφει ο Χρήστος Δήμας.

Η ταινία ονομάζεται «O Μαγικός Καθρέφτης» και θα είναι μια απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις με την Ζέτα να κρατά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η συμμετοχή της στην ταινία πραγματοποιείται με τον διελαύνοντα Ουρανό (νέες τεχνολογίες) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία της (επέκταση, φήμη) στον Κριό (πρωτιά) δείχνοντας πως μέλλει να συνδέσει το όνομά της με μια «νέα εποχή» στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος γενικότερα.

*Η Ζέτα Δούκα είναι γεννημένη 24 Νοεμβρίου 1975

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved