Ζώδια και Αστέρια: Ο Καρκίνος Χρήστος Χολίδης και ο ρόλος της γυναίκας στη ζωή του

Στα «χνάρια» του Νίκου Οικονομόπουλου στο θέμα «γυναίκα» και ο Χρήστος Χολίδης!

Ζώδια και Αστέρια: Ο Καρκίνος Χρήστος Χολίδης και ο ρόλος της γυναίκας στη ζωή του

Ο Χρήστος Χολίδης είναι ένας σπιτόγατος και λάτρης της φροντίδας Καρκίνος που δηλώνει ότι ξέρει τι ζητά από μία γυναίκα.
«Τι άλλο να ψάχνω; Θες έναν άνθρωπο να σε φροντίζει, να αρρωστήσεις και να σου φτιάξει μια σούπα, καλή ώρα όπως έπαθα εγώ πριν δυο εβδομάδες. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πιστεύω γιατί η ομορφιά φεύγει κάποια στιγμή».

Συγχρόνως, όπως και ο «ομοζώδιος» του Νίκος Οικονομόπουλος πιστεύει ότι σε μια σχέση ο ένας από τους δυο πρέπει να είναι ο αρχηγός.
«Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να είναι ο αρχηγός. Ο άντρας να είναι ο μπροστάρης και οι άλλοι από πίσω να ακολουθούν».
Δήλωση που θύμισε αυτή του Νίκου Οικονομόπουλου: «ο άνδρας είναι από πάνω και η γυναίκα από κάτω».

Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε και για την σύντροφό του, Χριστίνα Μουστάκα, καμαρώνοντας που είναι μια δυναμική γυναίκα.
«Πιστεύω ότι η γυναίκα πρέπει να ασχολείται με κάτι που της αρέσει πολύ. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, κάτι που βλέπω και τώρα στη Χριστίνα. Κάνει πράγματα και αυτό εγώ το λατρεύω. Μ' αρέσει μια γυναίκα να σκέφτεται και να είναι δραστήρια. Δεν μ' αρέσει μια γυναίκα να κλείνεται στην ομορφιά της και να είναι μόνο αυτό».

Ο Χρήστος Χολίδης εξέφρασε τις απόψεις του σύμφωνα με τις προσταγές της συνόδου του Ερμή (επικοινωνία) και Δία (πλατιά, χωρίς περιορισμό) στο ζώδιο του Λέοντα (ντόμπρα, σταθερά, καμάρι, αρχηγία) στον αστρολογικό του χάρτη.
Παράλληλα, η παρουσία της διελαύνουσας Αφροδίτης (σχέση) στον Ταύρο (σταθερή) σε όψη συνόδου με τον Χείρωνα του (άγγιγμα της ψυχής, εσωτερικές «πληγές») στον Ταύρο (που δίνει σιγουριά) τονίζει την ανάγκη του για μια μακρόχρονη, σταθερή σχέση που θα αναπληρώσει το αίσθημα ανασφάλειας που ίσως έχει ζήσει από κάποια προηγούμενη.

*O Χρήστος Χολίδης είναι γεννημένος στις 11 Ιουλίου 1979

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved