Ζώδια και Αστέρια: Η Ελένη Ράντου και η συνεργάτιδα που τα «τσέπωσε» και εξαφανίστηκε

Η απίστευτη ιστορία που έζησε η Σκορπίνα ηθοποιός και πλέον τα περιμένει όλα!

Ζώδια και Αστέρια: Η Ελένη Ράντου και η συνεργάτιδα που τα «τσέπωσε» και εξαφανίστηκε

Η Ελένη Ράντου είναι μια ευρηματική Σκορπιός που ξέρει να σκορπάει απλόχερα το «χάρισμα» που της έδωσε ο Θεός και δεν είναι άλλο από το χιούμορ.
Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός έχει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη τον Ήλιο (προσωπικότητα, επάγγελμα) σε σύνοδο με Ποσειδώνα (καλλιτεχνία, υποκριτική) στο ζώδιο του Σκορπιού (σαρκασμός) και δείχνει πως ξέρει να αυτοσαρκάζεται, όχι μόνο ως ηθοποιός σε ρόλους, αλλά και ως άνθρωπος στην καθημερινότητά της.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 όπως διαβάσαμε στο gossip-tv. gr μίλησε για την ιστορία που έπεσε θύμα απάτης στο παρελθόν και αντί να τη διηγείται θυμωμένη ή νευριασμένη την εξιστορούσε με σαρκαστικό γέλιο όπως είδαμε στο σχετικό βίντεο.

«Η σχέση μου με το χρήμα δεν είναι σχέση αγάπης, το χρήμα με κυνήγησε. Όλα τα έχεις συναντήσει σε αυτή τη δουλειά. Ήταν από τις πρώτες δουλειές μου. Δόθηκαν τα λεφτά για να πληρωθούν οι δεκαημερίες των ηθοποιών και δεν έφτασαν ποτέ στους ηθοποιούς. Όταν το ανακάλυψα έπαθα σοκ. Η συνεργάτης εξαφανίστηκε. Θα συναντήσεις τέτοια. Είναι όπως συναντάς μια εταιρεία παραγωγής που πτωχεύει και δε σε πληρώνει. Θα τα συναντήσεις όλα».

Η δήλωση αυτή έγινε με τον διελαύνοντα Δία (χρήματα) στον Λέοντα (αντιμετώπιση με μεγαλοπρέπεια, θετικότητα) σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (απώλειες) στον Σκορπιό (χρηματικές, επώδυνες) δείχνοντας ότι διανύει μια ακόμη περίοδο της ζωής της που βλέπει τους οικονομικούς κινδύνους της δουλειάς της χωρίς να χάνει τη θετικότητά της.

*Η Ελένη Ράντου είναι γεννημένη στις 12 Νοεμβρίου 1963

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved