Ζώδια και Αστέρια: Η στροφή της Διδυμίνας, Σταματίνας Τσιμτσιλή, στον ειδησεογραφικό τομέα

Σε διαρκή κίνηση από την κούνια της, δεν επαναπαύεται, αλλάζει, δοκιμάζει, πετυχαίνει

Ζώδια και Αστέρια: Η στροφή της Διδυμίνας, Σταματίνας Τσιμτσιλή, στον ειδησεογραφικό τομέα

Η επικοινωνιακή και ιδιαίτερα δημοφιλής Δίδυμος, Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έχει σπουδάσει δημοσιογραφία με τον κυβερνήτη του Ήλιου της, τον Ερμή (επικοινωνία, ενημέρωση, ειδήσεις) σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο της (χρόνος, επιμονή, σκληρή δουλειά καταξίωση) «χτίζει»» την καριέρα της στο χώρο της επικοινωνίας και της ενημέρωσης βήμα-βήμα.

*Τ’ άστρα του ουρανού έχουν γράψει τα μηνύματα που προορίζονται μόνο για σένα. Διάβασέ τα και κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τους άλλους*

Αν και ως τώρα έχει δοκιμαστεί σε διάφορους ρόλους στο χώρο της επικοινωνίας, του ρεπορτάζ, και της ενημέρωσης και μάλιστα με επιτυχία, έχει ξεχωρίσει ως παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha «Happy Day».

Καλεσμένη στο JOY η αεικίνητη Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμυστηρεύτηκε στην Τζένη Μπαλατσινού ποιο είναι το μεγάλο της τηλεοπτικό όνειρο.
«Δεν σου κρύβω ότι μελλοντικά θα ήθελα να κάνω και κάτι ενημερωτικό. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει, το δελτίο ειδήσεων θεωρώ ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το επιστέγασμα. Μια εκπομπή όπως της Πόπης Τσαπανίδου θα ήταν πιο κοντά σε αυτό που σκέφτομαι, τουλάχιστον σε ένα μεταβατικό στάδιο. Αλλά και πάλι, έχω πλήρη συνείδηση και ξέρω ότι στην Ελλάδα βάζουν ταμπέλες. Ξέρω ότι ενώ μπορεί να θέλω και ίσως και να μπορώ να το υποστηρίξω καλύτερα ή χειρότερα, ο κόσμος δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορούσε να το αποδεχτεί αμέσως».

Η παρουσία του γενέθλιου Ποσειδώνα (όνειρο) στον 10ο οίκο (εξέλιξη, καριέρα) της λειτουργεί σαν «καλή νεράιδα» για τα επαγγελματικά της σχέδια και θα πραγματώσει τις επιθυμίες της, δίνοντάς της αυτά που δικαιωματικά της αξίζουν.

*Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γεννημένη στις 31 Μαΐου 1982

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved