Ζώδια και Αστέρια: Η Τζένη Μπαλατσινού «ψυχαναλύει» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Σκορπίνα ξαπλώνει στον καναπέ τον Υδροχόο και τον κάνει να ξανοιχτεί!

Ζώδια και Αστέρια: Η Τζένη Μπαλατσινού «ψυχαναλύει» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τι μπορεί να συμβεί όταν η όμορφη και διεισδυτική Σκορπιός, Τζένη Μπαλατσινού βάζει τον ανατρεπτικό Υδροχόο Δημήτρη Ουγγαρέζο στο ανάκλιντρο της ψυχανάλυσης; Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ασφαλώς.

«Σου αρέσουν οι spicy γυναικες;» ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού στον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον καναπέ της ψυχανάλυσης, με εκείνον να απαντάει πως αυτό τον καιρό αναζητά πιο ασφαλείς και ήρεμους δρόμους. Ο Ποσειδώνας (χαλάρωση, ψυχολογία, ψυχαγωγία) της Τζένης Μπαλατσινού μέσα από τον υδάτινο και διεισδυτικό Σκορπιό βρίσκεται σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (αποδοχή, αισθήματα) στους Ιχθύες του Δημήτρη Ουγγαρέζου βοηθώντας τον παρουσιαστή να αισθανθεί άνετα να βγάλει προς τα έξω αυτά που νοιώθει στην εκπομπή JOY.

*Τ’ άστρα του ουρανού έχουν γράψει τα μηνύματα που προορίζονται μόνο για σένα. Διάβασέ τα και κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τους άλλους*

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχθηκε πως αν βάλει κάποιο στόχο επαγγελματικά, θα κινήσει γη και ουρανό για να τα καταφέρει, παραμερίζοντας ακόμη και την υγεία του ή το να περνάει καλά, καταλήγοντας ότι... δεν έχει ισορροπία στη ζωή του, δείχνοντας περίτρανα τον τρόπο λειτουργίας της συνόδου που διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη μεταξύ του εργατικού Άρη (δράση, ανάγκη για διάκριση) στην Παρθένο (μέσα από την παροχή υπηρεσιών) σε σύνοδο με τον Δία (ανάγκη να ξεπεράσει τα όρια).

Δεν έχει φίλους από τη δουλειά, εκτός από τη Μαίρη Συνατσάκη, αποκάλυψη που οδήγησε φυσικά στην κουβέντα του γιατί δεν είναι οι δυο τους ζευγάρι, αφού... ταιριάζουν και χρωματικά, όπως επεσήμανε η Τζένη εκμεταλλευόμενη ότι στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη διαθέτει πολυαστρία στον Σκορπιό (διαίσθηση, ικανότητα αντίληψης πέραν του ορατού). Ο Ουγγαρέζος απάντησε πως είναι γεγονός ότι ταιριάζουν πολύ σα φίλοι, αλλά είναι άλλος ο εαυτός που βγάζει ο καθένας σε κάθε είδους σχέση. Όμως για να λέει η Σκορπίνα Τζένη στον φακό ότι ταιριάζουν μάλλον κάτι έχει ψυχανεμιστεί.

Για τα λεφτά που έχει βγάλει (Δίας), δήλωσε πως είναι μεν καλά, αλλά δεν αντιστοιχούν στις ώρες και τα Mέσα που δουλεύει και γι' αυτό δεν του φταίει κανείς άλλος εκτός από τον εαυτό του, αφού δεν διαπραγματεύεται καλά και αφήνει τους άλλους να τον πιάσουν στο φιλότιμο αφού στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη διαθέτει Ερμή (συνεννοήσεις) στο ζώδιο των Ιχθύων (έλλειψη πρακτικότητα, πίστη στην καλή του τύχη, αμέλεια) σε αντίθεση με τον Δία (εμπιστοσύνη, ικανότητα διαχείρισης ευκαιριών) στην Παρθένο) θέση παραδοσιακής αδυναμίας (λίγα και καλά).

Τέλος, για τα προσωπικά του, είπε πως είναι σχεσάκιας, η μεγαλύτερη σχέση του διήρκησε 2,5 χρόνια, και δήλωσε έτοιμος να παντρευτεί... αύριο κιόλας αν του τύχαινε. Δεν υπάρχει φροντιστήριο σχέσεων, θυμάται από το κατηχητικό. Νιώθει έτοιμος και ώριμος να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο άμεσα. Αρκεί τη γυναίκα... να τη θαυμάζει και να τον γοητεύει.

Με τη διέλευση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου μέσα στο 2015 να ενεργοποιεί την σύνοδο Άρη –Δία είναι πολύ πιθανό να μπει σε διαδικασία σχέσης, ανοίγοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

*O Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1980

* Η Τζένη Μπαλατσινού είναι γεννημένη στις 2 Νοεμβρίου 1970

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved