Ζώδια και Αστέρια: Eurovision 2015: «Η Μαρία Έλενα άξια πήρε την πρωτιά, εγώ είμαι ακατάλληλος»

Ο Γιάννης Πλούταρχος στην εκπομπή Mega με Μία μίλησε μεταξύ άλλων για την Μαρία Έλενα Κυριάκου και τη Eurovision

Ζώδια και Αστέρια: Eurovision 2015: «Η Μαρία Έλενα άξια πήρε την πρωτιά, εγώ είμαι ακατάλληλος»

Ως Τοξότης, με θετική φιλοσοφία ζωής και αντιμετωπίζοντας τους άλλους με καλή διάθεση και πρόσχαρα, ο τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την 30χρονη Μαρία Έλενα Κυριάκου που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Άξια πήρε την πρωτιά. Της εύχομαι πολλές ευχές. Έχει εκπληκτική φωνή και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι πολύ ωραίος συνδυασμός αυτός».

*Η σχέση σου με την οικογένεια, το χρήμα, τα αδέλφια, τα αγαπημένα πρόσωπα, την εργασία και τους συντρόφους έχει συγκεκριμένους κώδικες που η αποκρυπτογράφησή τους προσφέρει γνώση και κατανόηση τόσο του εαυτού σου όσο και των άλλων*

Όσο για το αν πήγαινε εκείνος ποτέ στην Eurovision με τον Ήλιο του σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη να δείχνει ότι οι δυσκολίες της ζωής τον έχουν κάνει να βλέπει την αλήθεια κατάματα δήλωσε: «Εγώ δεν κάνω για την Eurovision... Είναι για τους νέους ανθρώπους... Σ' αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή εγώ σίγουρα είμαι ακατάλληλος»!

Ενώ στο χιουμοριστικό σχόλιο του Μάρκου Σεφερλή «φαντάζεσαι τον Γιάννη στην πίστα της Eurovision να χαιρετά έναν – έναν του eurofans;» ο τραγουδιστής ξέσπασε στα γέλια επιβεβαιώνοντας ότι οι Τοξότες έχουν χιούμορ!

*Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 1970

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved