Ζώδια και Αστέρια: Τι ζητά η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου από έναν άντρα;

Η όμορφη και σέξι Ζυγίνα αποκαλύπτει τι θέλει από έναν σύντροφο

Ζώδια και Αστέρια: Τι ζητά η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου από έναν άντρα;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια γυναίκα που ως Ζυγός, η ισορροπία και η συντροφικότητα αποτελούν κύρια ζητούμενα στη ζωή της.

Έτσι, μιλώντας σε συνέντευξή της και απαντώντας στο κατά πόσο σκέφτεται να ξαναφτιάξει τη ζωή της απάντησε: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία στην προσωπική ζωή. Είμαι ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απλά είναι θέμα συνθηκών και συγκυρίας».

*Το ζώδιο, η θέση και οι όψεις της Σελήνης, της Αφροδίτης, του Άρη και των άλλων πλανητών την ώρα της γέννησής σου ενώθηκαν σε έναν αστρολογικό χορό και δημιούργησαν το δικό σου μοναδικό ωροσκόπιο ή αλλιώς τον γενέθλιο χάρτη σου*

Επίσης, τόνισε, ότι η αναγνωρισιμότητά της δεν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο: «Ένας άνδρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για μια γυναίκα δεν θα σκεφτεί αν είναι επώνυμη κι άλλα τέτοια ξεπερασμένα ταμπού. Εγώ τον άνδρα τον θέλω με "Α" κεφαλαίο και κύριο, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό» δήλωσε όπως υποδεικνύει στον αστρολογικό της χάρτη ο Άρη της (άνδρας, εραστής, ) στο πύρινο και ηγετικό ζώδιο του Λέοντα σε τετράγωνο με τον ανατρεπτικό και χωρίς ταμπού Ουρανό της στο Σκορπιό.

Καταλήγοντας ότι: « Άλλωστε, ακόμη και οι πιο αναγνωρίσιμες κυρίες, όπως μας αποκαλείτε στα ΜΜΕ, τι ζητάμε στη ζωή μας; Αυτό που ζητούν όλες οι υπόλοιπες: έναν σύντροφο που να μας σέβεται και μαζί του να μπορούμε να περνάμε καλά» που προστάζει ο συντροφικός της Ήλιος στο Ζυγό, ο οποίος, λόγω του ότι βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της φθοράς και της αναγέννησης, δείχνει ότι η ισορροπία πάντα θα είναι σε πρώτο πλάνο αλλά οι βαθιές επιθυμίες και απαιτήσεις θα κινούν τα νήματα στην προσωπική της ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved