Ζώδια και Αστέρια: Η Ιχθύς, Ιωάννα Πηλιχού και το «κάρμα» στα αισθηματικά της

Τι ανέφερε στο «Mega με Μία» μιλώντας με τον Μάρκο Σεφερλή

Ζώδια και Αστέρια: Η Ιχθύς, Ιωάννα Πηλιχού και το «κάρμα» στα αισθηματικά της

Η Ιωάννα Πηλιχού είναι μια όμορφη και σαγηνευτική Ιχθύς και με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, στον ανατρεπτικό και αέρινο Υδροχόο, μιλά ανοιχτά ακόμη και αν αυτό γίνεται αιτία για να σοκαριστούν κάποιοι ενώ τα όσα ακομπλεξάριστα αποκαλύπτει,αναμφίβολα σπάνε την ανία και της πιο αδιάφορης κουβέντας ή συνηθισμένης συνέντευξης.

Καλεσμένη χθες, 12 Μαρτίου 2015, στο «Mega με Μία», μιλώντας με τον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε στα προσωπικά της.
Αναφερόμενη στον αρραβωνιαστικό της και τα όσα ακούστηκαν για εκείνον, σχετικά με την πρώην γυναίκα του και την εγκυμοσύνης της είπε: «Είμαι δίπλα του και προσπαθώ να μείνω έξω από την ιστορία αν και γενικά έχουν προσπαθήσει να με βάλουν στην ιστορία. Από τη στιγμή που κατάλαβα έτσι και αλλιώς ότι δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στην πρώην σύζυγό του, γιατί είναι μια κουβέντα που κάναμε πολλές φορές, ειδικά όταν τέθηκε το θέμα της εγκυμοσύνης. Γιατί εγώ ήθελα να ξέρω ότι ήταν σίγουρος ότι ήταν εδώ γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να διακόψω κάτι σε περίπτωση που είχε μία αμφιβολία και ήθελε να προσπαθήσει ξανά δεν τίθεται θέμα».

*Η σχέση σου με την οικογένεια, το χρήμα, τα αδέλφια, τα αγαπημένα πρόσωπα, την εργασία και τους συντρόφους έχει συγκεκριμένους κώδικες που η αποκρυπτογράφησή τους προσφέρει γνώση και κατανόηση τόσο του εαυτού σου όσο και των άλλων*

Στην ερώτηση του Μάρκου Σεφερλή αν στο παρελθόν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο παραδέχτηκε ανοιχτά ότι: «Μου έχει τύχει ο σύντροφός μου να είναι παντρεμένος και να το μάθω εκ των υστέρων. Θύμωσα πάρα πολύ! Πήρα κάποια στιγμή τηλέφωνο και το σήκωσε μια γυναίκα και λέω "μπορώ να μιλήσω με τον τάδε;" και μου λέει "ποια είσαι εσύ που τον ζητάς;". Λέω "εσείς ποια είστε που με ρωτάτε;" και μου λέει "η γυναίκα του"! "Εγώ είμαι η κοπέλα του. Να συστηθούμε...", απάντησα» και έτσι η ηθοποιός έβαλε τέλος στη σχέση τους.

«Το' χει η μοίρα σου; Σε κυνηγάει δηλαδή αυτό το πράγμα;» σχολίασε χαριτολογώντας ο Μάρκος Σεφερλής με την ίδια να απαντά λυπημένα αλλά με ειλικρίνεια «Τι να πω... μου έχουν συμβεί τέτοιες καταστάσεις στη ζωή μου».

Τι συμβαίνει όμως στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της ηθοποιού και εν αγνοία της εμπλέκεται με άτομο δεσμευμένο;
Ο Ήλιος (σύντροφος) και ο Άρης (εραστής, ερωτικός παρτενέρ) στο ωροσκόπιό της είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της (ουτοπία, άγνοια της πραγματικότητας, μπερδέματα) και ως εκ τούτου πολλές φορές οδηγείται σε δαιδαλώδεις καταστάσεις και παρεξηγήσεις στα αισθηματικά της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved