Ζώδια και Αστέρια: Η αποκάλυψη της Ταυρίνας, Κάτιας Δανδουλάκη, για τον έρωτα με νεότερο άνδρα

Ως Ταύρος με Ουρανό στον 5ο οίκο γεννήθηκε για να είναι αφοσιωμένη σπάζοντας τα ταμπού στον έρωτα.

Ζώδια και Αστέρια: Η αποκάλυψη της Ταυρίνας, Κάτιας Δανδουλάκη, για τον έρωτα με νεότερο άνδρα

Η γοητευτική εκπρόσωπος της Αφροδίτης (ούσα Ταύρος), Κάτια Δανδουλάκη, με τον Ερμή (τρόπος επικοινωνίας) στο ζώδιο των Διδύμων (ευστροφία, ευφράδεια) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (γοητεία και μαγνητισμός) παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για το φλερτ, τον έρωτα και... τους μικρότερους άνδρες.

Η ηθοποιός που ήταν 12 χρόνια παντρεμένη και 35 χρόνια σε σχέση με τον λογοτέχνη, δημοσιογράφο, κριτικό και θεατρικό σκηνοθέτη Μάριο Πλωρίτη παραμένει αφοσιωμένη σε πράγματα και πρόσωπα, δείχνει αντίσταση στην αλλαγή και χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει και να κάνει νέα βήματα.
Στην ερώτηση αν της έχει λείψει ένας σύντροφος, απάντησε: «Είχα μια πολύ γεμάτη ζωή, για να προλάβω να μου λείψει κάτι. Μου λείπουν βέβαια, πάρα πολύ κάποιοι άνθρωποί μου. Απλώς, από την άλλη μεριά, είναι δύσκολο ένας άνθρωπος που όλη του τη ζωή-μέχρι πριν από οκτώ χρόνια-αισθανόταν πλήρης να ξαναγίνει αμέσως. Λίγο-λίγο ξεμυτίζω πάλι».

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Με τον ανοιχτό σε νέες προκλήσεις τον Ουρανό που αγαπά τις ανατροπές στον 5ο οίκο της (ερωτικής ζωή) στην ερώτηση για το αν την φλερτάρουν ακόμα εξομολογήθηκε: «Δεν νομίζω, θα το είχα καταλάβει. Δεν είμαι μια εύκολη περίπτωση για να με φλερτάρει κάποιος, αλλά εγώ δεν έχω τις πόρτες κλειστές και ούτε είμαι άνθρωπος που λέει "αυτό δεν θα το κάνω ποτέ". Ίσως, γιατί όσες φορές είπα αυτή τη γελοία κουβέντα, το έκανα. Η ίδια η ζωή έχει τόσες ανατροπές».
Συγχρόνως, η παρουσία του Ουρανού στον 5ο ηλιακό οίκο προδιαθέτει για σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή που σπάνε κάποιο ταμπού και δεν τυχαίο ότι με τον Μάριο Πλωρίτη είχε διαφορά ηλικίας περίπου 30 χρόνια και για την εποχή της ήταν ταμπού.

Επιπροσθέτως, με κυβερνήτη του 5ου οίκου της (αγάπες), τον Ερμή στους Διδύμους (με εκπρόσωπους της διανόησης, έξυπνους ή νέους ανθρώπους) στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει σχέση με έναν μικρότερο άντρα απάντησε με χιούμορ (χάρη στον σπιρτόζο Ερμή της): «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Η ζωή και η ψυχή πιστεύω είναι τόσο απρόβλεπτες και αυτή είναι η ομορφιά τους. Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικροί, τώρα όμως μπορώ να πω το ίδιο; Πόσο, δηλαδή, μεγαλύτερος;».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved