Ζώδια και Αστέρια: Ο Καρκίνος, Νίνο, στέλνει το δικό του μήνυμα κατά του bullying

Κάποτε, ως έφηβος, κορόιδευε ένα συμμαθητή του.. Ως ενήλικας πλέον στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του bullying...

Ζώδια και Αστέρια: Ο Καρκίνος, Νίνο, στέλνει το δικό του μήνυμα κατά του bullying

Ο Νίνο είναι ένας συναισθηματικός Καρκίνος που ξέρει να παραδέχεται τα λάθη του, ενώ ο Ερμής του (συνέντευξη, ομιλία, σκέψεις) στους Διδύμους (προς νέους – εφήβους, μαθητές) βρίσκεται στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη σε όψη τρίγωνου με τον Πλούτωνα (ψυχικές αναθεωρήσεις, βαθιά μηνύματα, αναμέτρηση με το κακό, τη βία, τον εκφοβισμό ) στο Ζώδιο του Ζυγού (ισονομία).

Αυτές τις ημέρες, ο τραγουδιστής με τον διελαύνοντα Ερμή (συζήτηση) στον Υδροχόο (αποκαλυπτική) να ενεργοποιεί την σχετική γενέθλια όψη Ερμή-Πλούτωνα (βαθιών εξομολογήσεων και μηνυμάτων) και με αφορμή την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη παραδέχτηκε ότι έχει κάνει bullying και στέλνει το δικό του μήνυμα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

«Έχω ζητήσει συγγνώμη. Ντρέπομαι γι' αυτό» είπε ο τραγουδιστής μετανιωμένος για το λεκτικό bullying που έχει κάνει ως έφηβος σε συμμαθητή του.

Εν συνεχεία, ανέβασε φωτογραφία στο instagram όπως είδαμε στο gossip-tv.gr απευθυνόμενος ιδιαίτερα στους νέους, γράφοντας: «Εάν νομίζεις ότι είσαι κάτι παραπάνω από τον διπλανό σου ή αν νομίζεις ότι είσαι κάτι λιγότερο έχω να σου πω κάτι: Είμαστε όλοι το ίδιο. Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου είναι άνθρωποι του κόσμου. Τίποτα άλλο. Άνθρωποι».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved