Ζώδια και αστέρια: Πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου για το «#Ougachallenge». Πως θα τα πάει;

Αυτονομείται η στήλη του Υδροχόου, Δημήτρη Ουγγαρέζου και θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη βράδυ.

Ζώδια και αστέρια: Πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου για το «#Ougachallenge». Πως θα τα πάει;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας ανατρεπτικός και επικοινωνιακός Υδροχόος και με τον Ερμή (νέοι) σε όψη με τον Δία (επιτυχία) είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία.
Η στήλη του «#Ougachallenge» μέσα από την εκπομπή «Mega Με Μία» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό.
Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει αυτόνομη εκπομπή και, εκτός από την εμφάνιση που κάνει στην εκπομπή «Mega Με Μία», θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη στις 00.40.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει την γενέθλια Αφροδίτη (καλλιτεχνία και αποδοχή) στους Ιχθύες (δεκτικότητα, έκφραση συναισθημάτων) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό του (απρόσμενες και αναπάντεχες καταστάσεις) στο ζώδιο του Σκορπιού (σάτιρα, ταμπού-θέματα, μυστικά, σεξ, ψυχολογία, έρευνα), δείχνοντας ότι στους θαυμαστές του αρέσει η καλλιτεχνική του διάθεση για ανατρεπτική διακωμώδηση, διερευνώντας «πιπεράτα» και ταμπού θέματα.

Στις 12 Μαρτίου που η εκπομπή του κάνει πρεμιέρα, η Σελήνη από διέλευση βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού, ενεργοποιώντας την παραπάνω όψη Αφροδίτης – Ουρανού, δείχνοντας έτσι ότι η εκπομπή του θα καταφέρει τον σκοπό της, δηλαδή τη διασκέδαση μέσα από την ξεχωριστή του σάτιρα!

Αν κάτι πρέπει να προσεχθεί είναι η ώρα προβολής της, καθώς ο Κρόνος (χρόνος) κάνει δυσμενή όψη με τον Ερμή (νέοι) και τον Δία (επιτυχία) και ίσως του στερήσει μέρος του κοινού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved