Ζώδια και Αστέρια: Ποιον αποκάλεσε «χαζό» on air η Άντζελα Δημητρίου;

Ποια ήταν τα λόγια του Δίδυμου που έθιξαν το γόητρο της Λιονταρίνας τραγουδίστριας;

Ζώδια και Αστέρια: Ποιον αποκάλεσε «χαζό» on air η Άντζελα Δημητρίου;

Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια Λιονταρίνα που στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη διαθέτει τριπλή σύνοδο Ηλίου, Πλούτωνα και Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα πράγμα που την κάνει καυστική και απολαυστική σε κάθε της δήλωση ενώ δεν είναι από τα άτομα που «μασάει» τα λόγια της αφού οι τρεις προαναφερόμενοι πλανήτες είναι σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Άρη της και σε καμιά περίπτωση δεν της λείπει η ευθύτητα.
Η γνωστή τραγουδίστρια καλεσμένη στα Καρντάσιανς μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, η οποία ξεκίνησε από ένα σχόλιο που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Εσύ θα μου έλεγες στην εκπομπή σου ότι «αλλάζεις τους άντρες σαν τα πουκάμισα»; Όταν κάποιος σε παρακαλάει επί δύο μήνες να πας στην εκπομπή του και πηγαίνοντας εκεί να παρουσιάσεις την δουλειά σου, σου λέει ότι αλλάζεις τους άντρες σαν πουκάμισα, δεν είναι ανεγκέφαλος; Χαζός είναι. Δεν θα ξαναπάω ποτέ στον Λιάγκα και το λέω δημοσίως τώρα. Δεν ξαναπάω γιατί δεν είναι ωραίο πράγμα. Έχε χάρη που σέβομαι την εταιρεία μου, γιατί είχα πάει για την δουλειά μου. Διαφορετικά θα σου έλεγα...».

Κοιτώντας την συναστρία της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Λιάγκα διακρίνουμε ξεκάθαρα την μεταξύ τους «ασυμβατότητα» αφού ο Πλούτωνας (εμμονή), o Δίας (ευπροσηγορία, αναγνώριση) και Ουρανός (φιλική διάθεση) του παρουσιαστή είναι σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη (δράσεις και αντιδράσεις) της Άντζελας Δημητρίου δείχνοντας πως όσες φορές και να τα «βρουν» άλλες τόσες θα τα... ξανασπάσουν!

*Η Άντζελα Δημητρίου είναι γεννημένη στις 18 Αυγούστου 1954
*Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γεννημένος στις 28 Μαΐου 1969

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved