Ζώδια και Αστέρια: Γιατί φούντωσε και πάλι η κόντρα Βίσση - Βανδή;

Λάδι στην φωτιά έριξε η απόλυτη ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, δείχνοντας πως κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται.

Ζώδια και Αστέρια: Γιατί φούντωσε και πάλι η κόντρα Βίσση - Βανδή;

Η Άννα Βίσση είναι μια πύρινη και ακατάβλητη Τοξότης η οποία δεν μιλάει εύκολα αφού στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη έχει τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, στον γήινο και ιδιαίτερα «μετρημένο» Αιγόκερω. Όταν όμως αποφασίσει να μιλήσει, θα το πράξει με πάθος, αφού ο Άρης της, που υποδεικνύει την δράση και την αντίδραση, βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού που το χαρακτηρίζει η ικανότητα της αναμονής και της επιμονής.

Σε συνέντευξή της σε περιοδικό, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θεωρεί λάθος την κόντρα (εν. με την Δέσποινα Βανδή) και αν πιστεύει πως έφερε κέρδη σε κάποιους η Άννα Βίσση δήλωσε: «Ούτε αυτό ήταν δική μου ευθύνη ή επιλογή. Αυτό είναι του κόσμου. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες. Με ρωτούν. Αν δεν απαντήσω, θα με πουν κομπλεξική. Αν απαντήσω άσχημα, θα πουν ότι με νοιάζει. Αν απαντήσω καλά, θα με πουν ψεύτρα. Το απέδωσε τέλεια ο Billy Bob Thornton στις Χρυσές Σφαίρες. "Ό, τι και να πω, θα μπλέξω. Οπότε, ευχαριστώ". Δεν γνωρίζω. Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν. Άρα, η δική μου θέση ήταν δυσκολότερη».

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε κάτω από την πλανητική επιρροή του διελαύνοντα Άρη (κίνηση - αντίδραση) στον Κριό (ευθύς, άμεση, φλογερή) σε όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Ουρανό της (ανάδειξη) στο ζώδιο του Λέοντα (υπεροχή, μοναδικότητα, επικράτηση), στέλνοντας μήνυμα πως η Άννα Βίσση είναι μόνο μια και μοναδική.

*Η Άννα Βίσση είναι γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου 1957

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved