Ζώδια και Αστέρια: Το «ευχαριστώ» του Υδροχόου, Αντώνη Κανάκη, σε Γκαγκάκη και Τσολάκη

Της Αφροδίτης και του Ουρανού τα «χωρίσματα» και το εκτός τηλεοπτικού πρωτοκόλλου «ευχαριστώ» του Αντώνη Κανάκη

Ζώδια και Αστέρια: Το «ευχαριστώ» του Υδροχόου, Αντώνη Κανάκη, σε Γκαγκάκη και Τσολάκη

Στην έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» χθες βράδυ, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ευχαριστήσει την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Κώστα Τσολάκη, που όπως ανακοινώθηκε έπαψαν να ανήκουν στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου.

Ο Αντώνης Κανάκης τόνισε ότι τα δύο στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν κάνει πολλά για την εκπομπή και, παρότι ήταν η δουλειά τους, την έκαναν κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κάτι περισσότερο.
«Άνθρωποι που δουλεύουν για εμάς αλλά δεν φαίνονται, αλλά εμείς νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε, γιατί είναι πολλά τα χρόνια συνεργασίας και υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις.» είπε ο παρουσιαστής.

Κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκπομπής οι διελαύνοντες Αφροδίτη (συνεργασίες) και Ουρανός (χωρισμός, ανεξαρτησία, τηλεόραση) βρίσκονταν αφενός σε σύνοδο μεταξύ τους σε κοσμικό επίπεδο, δείχνοντας μια περίοδο ξαφνικών αλλαγών σε σχέσεις και συνεργασίες, και αφετέρου σε σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη (εκτίμηση, αγάπη) του δημοφιλούς παρουσιαστή, κάνοντάς τον να πει αυτά που ένιωθε on air με τρόπο ανατρεπτικό έκτος τηλεοπτικού πρωτοκόλλου για άτομα που τα νοιώθει (Αφροδίτη) κάτι παραπάνω από απλούς φίλους (Ουρανός).

*Ο Αντώνης Κανάκης είναι γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1969

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved