Ζώδια και Αστέρια: Το μήνυμα του Κριού Ψινάκη που «φούντωσε» τη φωτιά στο Δημαρχείο του

Τα λόγια του Ηλία Ψινάκη για τη φωτιά στο Δημαρχείο Μαραθώνα έκαναν τα φλας να αστράψουν και να πληθύνουν τα «like»!

Ζώδια και Αστέρια: Το μήνυμα του Κριού Ψινάκη που «φούντωσε» τη φωτιά στο Δημαρχείο του


Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας δυναμικός και φλογερός Κριός που, όπως προτάσσει το τολμηρό ζώδιό του, εκφράζεται χωρίς ενδοιασμούς και με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο γενέθλιος Άρης του (δράση) είναι σε όψη συνόδου με τον Κρόνο (υπευθυνότητα) στον Λέοντα (διασκεδαστικός, πύρινος) και τρίγωνου με τον γενέθλιο Ήλιο του (εγώ) στο ζώδιο του Κριού (μαχητικότητα) που δείχνει πως οι πράξεις και οι δράσεις του δεν είναι μόνο άμεσες, «απαστράπτουσες» και σπινθηροβόλες αλλά και μετά λόγου γνώσεως.

Ως Δήμαρχος Μαραθώνα έχει αναπτύξει μια έντονη διαμάχη με τον απελθόντα Δήμαρχο με αφορμή κατάχρηση χρημάτων που φέρεται να διέπραξε ο απερχόμενος δήμαρχος εις βάρος του Δήμου Μαραθώνα. Το πρωί της Παρασκευής βγήκε σχετικό πόρισμα από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή, και το βράδυ άρπαξε φωτιά η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον Μαραθώνα.
Στο Δήμο Μαραθώνα κατέφθασε η αστυνομία και η πυροσβεστική και ο Ηλίας Ψινάκης, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και τον διοικητή της αστυνομίας.

Δίπλα στη φωτογραφία ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε «Μας "άναψε " φωτιές ο Λέανδρος Ρακιτζής στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!! Το πρωί βγήκε το πόρισμα και "συμπτωματικά" το βράδυ πήρε φωτιά η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ...!!!Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σπύρο Λιβαθινό και τον Διοικητή της Αστυνομίας Α. Αλεξόπουλο. Τι τραβάω ....».

Με τον διελαύνοντα Δία σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του μια όψη που υποδηλώνει διασημότητα, ακόμα και από το γεγονός της φωτιάς, ο δυναμικός Κριός με την πολυαστρία στο ζώδιο της προβολής τον Λέοντα, ξανατράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του!

*Ο Ηλίας Ψινάκης είναι γεννημένος στις 8 Απριλίου 1948

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved