Ζώδια και αστέρια: Ποιον θα δαγκώσει στο λαρύγγι η Μαρία Σολωμού;

Ο Ποσειδώνας της ξύπνησε μνήμες και με τον «συνεπή στις απειλές» Ωροσκόπο Σκορπιό στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Ζώδια και αστέρια: Ποιον θα δαγκώσει στο λαρύγγι η Μαρία Σολωμού;

Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (κίνδυνοι) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (ζημίες, εξαπάτηση) η Μαρία Σολωμού, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εξαιτίας του ότι η εταιρεία παραγωγής της σειράς «Μάνα Χ Ουρανού» δεν μπορούσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τα καστ, σταμάτησε να πηγαίνει στα γυρίσματα, ανησυχώντας μήπως δεν πάρει τα λεφτά της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι προέβη σε αυτή την κίνηση επειδή κατά το παρελθόν είχε χάσει χρήματα από τη σειρά «Ονειροπαγίδα», αποκαλύπτοντας «...ξεκίνησα με το να μην πηγαίνω στα γυρίσματα. Επειδή στο παρελθόν είχα ζήσει μια τεράστια οικονομική ζημιά με την «Ονειροπαγίδα», όπου η εταιρία παραγωγής κήρυξε ξαφνικά πτώχευση».

Η Μαρία Σολωμού έχοντας μια εκρηκτική και δυναμική σύνοδο μεταξύ του Ήλιου, του Πλούτωνα και του Άρη στο ζώδιο της ισονομίας του Ζυγού ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι σε θέση μάχης για να διεκδικήσει το δίκιο της, καθότι πιστεύει ότι: «Όπως εγώ είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου ως ηθοποιός, έτσι θέλω και η παραγωγή της κάθε δουλειάς να είναι τυπική απέναντί μου.».

Συγχρόνως, ο Ωροσκόπος στο ζώδιο του Σκορπιού την κάνει εξαιρετικά δυνατή και αποφασιστική στα αιτήματά της και έτσι δηλώνει: «Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου πάει να μου φάει ξανά λεφτά.».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιρροή του διελαύνοντα Ποσειδώνα θα κρατήσει όλο το 2015 και το 2016 και θα πρέπει να συνεχίσει να είναι προσεκτική γιατί ο κίνδυνος για νέα οικονομική ζημία καραδοκεί, αφού ενεργοποιεί την γενέθλια όψη Ποσειδώνα (ζημία) – Δία, κυβερνήτη του 2ου (οικονομική).

*Η Μαρία Σολωμού είναι γεννημένη την 1η Οκτωβρίου 1974

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved