Ζώδια και αστέρια: Το θαύμα που βίωσε ο Αντώνης Ρέμος με τη γέννηση της κόρης του

Το «ονειρικό» χάδι του Ποσειδώνα έκανε τον Δίδυμο, Αντώνη Ρέμο να συγκινηθεί.

Ζώδια και αστέρια: Το θαύμα που βίωσε ο Αντώνης Ρέμος με τη γέννηση της κόρης του

Ο Αντώνης Ρέμος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για το υπέροχο συναίσθημα του να είναι κανείς πατέρας.

Η διέλευση του Ποσειδώνα (όνειρο και συναίσθημα) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του (απευθυνόμενος στο πλήθος) και σε όψη τετράγωνου με τον γενέθλιο Ερμή (συνέντευξη) οδήγησε σε μια συνέντευξη που δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του μπροστά στην κάμερα για τη γέννηση της κόρης του.

«Είμαι ωραία, πολύ ωραία. Τώρα όπως λέει ένα παλιό τραγούδι είμαστε δυο, είμαστε τρεις», δήλωσε ο τραγουδιστής και κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν μπορώ να στην περιγράψω αν δεν την έχεις ζήσει. Ό,τι και να μου λέγανε, το θαύμα που συνέβη όταν βγήκε η μικρή στον κόσμο είναι ανεξίτηλο στο μυαλό μου. Έρχεται και σφραγίζει ένα τατουάζ μέσα στο μυαλό σου». Έπειτα, τόνισε συγκινημένος: «Πάντα θα θυμάμαι την ώρα που γεννήθηκε, τις συνθήκες, το γιατρό που κοιμόμουν δίπλα σε έναν θάλαμο και ήρθε και μου είπε: "Έλα πάμε να σε κάνω πατέρα"».

Τέλος, με τον διελαύνοντα Κρόνο (εκτίμηση) σε τρίγωνο με την Αφροδίτη (αποδοχή, αγάπη) του στον Λέοντα (παιδί), όψη που δείχνει τιμή και αναγνώριση της αγάπης που δέχτηκε αυτό το διάστημα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει τόσο στον ίδιο όσο και στην σύζυγο και μητέρα του παιδιού Υβόννη Μπόσνιακ, λέγοντας απευθυνόμενος στο κοινό: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την αγάπη που μας δείξανε όλοι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

*Ο Αντώνης Ρέμος είναι γεννημένος 19 Ιουνίου 1970

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved