Ζώδια και αστέρια: Νέα κόντρα Σεφερλή και Λιάγκα με αφορμή το τρέιλερ του One Mark Show

Το trailer του Μάρκου Σεφερλή σατιρίζει το «Τhe Voice II» και «ανάβει φωτιές» στην κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα

Ζώδια και αστέρια: Νέα κόντρα Σεφερλή και Λιάγκα με αφορμή το τρέιλερ του One Mark Show

Ο εργατικός Παρθένος, Μάρκος Σεφερλής, με τον πλανήτη του χαβαλέ, τον Δία, σε σύνοδο με τον Ήλιο του αποτελεί το νέο υπερόπλο του Mega στη βραδινή ζώνη της ψυχαγωγίας. Εκτός από την καθημερινή πρωινή εκπομπή «Mega με Μία» ο Μάρκος Σεφερλής από τις αρχές Μαρτίου θα παρουσιάζει την Κυριακάτικη ψυχαγωγική εκπομπή «One Mark Show». Για αυτό από χθες κυκλοφόρησε ένα ξεκαρδιστικό τρέιλερ, όπως είδαμε στο gossip-tv.gr με τον κωμικό να μιμείται πιστά το διαφημιστικό σποτ του Τhe Voice II με το όποιο θα κονταροχτυπιέται κάθε Κυριακή.

Σε αυτό ο Μάρκος Σεφερλής υποδύεται τόσο τους τέσσερις κριτές του μουσικού show του ΑΝΤ1 όσο και τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα, που τυγχάνει να είναι και «αντίπαλος» του στο καθημερινό της πρωινής ζώνης.

Από αστρολογικής πλευράς, στη συναστρία Γιώργου Λιάγκα – Μάρκου Σεφερλή, ο Άρης (κινήσεις, αντίζηλος) στον Τοξότη (πληθωρικά, επιπόλαια) του Γιώργου Λιάγκα είναι σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο (προσωπικότητα) και Δία (θετική ενέργεια, πλάκα, γέλιο, χιούμορ) στο ζώδιο της Παρθένου (δεικτικά) του Μάρκου Σεφερλή, πράγμα που δείχνει πως ό, τι κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μάρκος Σεφερλής στο One Mark Show δεν θα το αφήνει ασχολίαστο.

Η παρουσίαση του trailer του Μάρκου Σεφερλή έγινε με τους διελαύνοντες, Άρη (αιχμές) και Αφροδίτη (καλλιτεχνικά δρώμενα) στο ζώδιο του Κριού (καυστικά) σε όψη συνόδου με τον Χείρωνα (καταστάσεις που πονούν) στον Κριό (το εγώ) του Γιώργου Λιάγκα, δείχνοντας πως μια «νέα κόντρα» μεταξύ των δύο παρουσιαστών βρίσκεται στα σκαριά και προσεχώς στις οθόνες μας!

{youtube}2Kk3KV9Td_U{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved