87η Απονομή βραβείων Όσκαρ: Αιγόκεροι, Λέοντες, Τοξότες και Κριοί οι πρωταγωνιστές της βραδιάς

Το «Birdman» υπερίσχυσε του «Boyhood», προκαλώντας αρκετές διχογνωμίες

87η Απονομή βραβείων Όσκαρ: Αιγόκεροι, Λέοντες, Τοξότες και Κριοί οι πρωταγωνιστές της βραδιάς

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και συμβαδίζοντας με την απονομή των Χρυσών σφαιρών που προηγήθηκαν, διεξάχθηκε η 87η απονομή των βραβείων Όσκαρ.

jk-simmons

Η διάκριση που έκανε τη διαφορά ήταν το βραβείο β' ανδρικού ρόλου που κατέκτησε ο Αιγόκερως J. K. Simmons για την ερμηνεία του στην ταινία «Whiplash», αφήνοντας πίσω του μεγάλους ανταγωνιστές, όπως τον Λέοντα, Edward Norton για το «Birdman», τον Σκορπιό Ethan Hawke για το «Boyhood», τον επίσης Σκορπιό Mark Ruffalo για το «Foxcatcher» και τον Αιγόκερω Robert Duvall για το «The Judge».
Ο J.K Simmons πέρα από το υποκριτικό του ταλέντο διαθέτει μια εντελώς κινηματογραφική φυσιογνωμία, την οποία δουλεύει ασταμάτητα μέσα από το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, που για έναν Αιγόκερω αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Η ώρα της καταξίωσης έφτασε μέσα από σκληρή δουλειά η οποία ανταμείφθηκε με το παραπάνω.

Alejandro Gonzalez Inarritu

Καλύτερη ταινία αναδείχτηκε τελικά το «Birdman» του Λέοντα Alejandro Gonzalez Inarritu, που σηκώθηκε 4 φορές για να παραλάβει τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου και φωτογραφίας.
Πανευτυχής ο Μεξικανός πανηγύρισε την τεράστια επιτυχία του έτσι όπως αρμόζει σε έναν Λέοντα με Ήλιο σύνοδο Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία.
Ο Δίας του χρωστούσε μια αναγνώριση την οποία έλαβε κατά την περιοδεία του στον Λέοντα, ανοίγοντας νέους δρόμους μέσα από μια δυνατή επανεμφάνιση.

julianne-moore1

Το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου κατέκτησε η υπέροχη Τοξότης Julianne Moore για την ερμηνεία της στην ταινία «Still Alice».
Το 2014 ήταν σαφώς η χρονιά της εφόσον μετά από 32 χρόνια και έχοντας προταθεί για 4 όσκαρ, 9 χρυσές σφαίρες, 3 BAFTA και 10 βραβεία σωματείου ηθοποιών, κατακτά Χρυσή σφαίρα και τώρα το πολυπόθητο αγαλματίδιο, το οποίο αφιέρωσε στους ανθρώπους που πάσχουν από Αλτσχάιμερ κάνοντας και μια χιουμοριστική δήλωση για τον εαυτό της.
Με τον Δία της ηλιακής της επιστροφής σε τρίγωνο με τον Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου, τον διελαύνων Πλούτωνα σε κομβική όψη με τον γενέθλιο Κρόνο της και ένα πολύ υπαινικτικό προοδευτικό ωροσκόπιο, η Moore δικαιώνεται για τη μεγάλη προσφορά της στον κινηματογράφο.

eddie redmayne1

Το Βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου πήγε δικαίως στον Αιγόκερω Eddie Redmayne για την ερμηνεία του στην ταινία «Η θεωρία των πάντων» στην οποία υποδύθηκε τον επίσης Αιγόκερω Stephen Hawking.
Κρατώντας ήδη τη Χρυσή Σφαίρα, για την ερμηνεία του αυτή, αφιέρωσε το βραβείο στους πάσχοντες από σύνδρομο ALS αλλά και στην οικογένεια Hawking.
Ο Βρετανός που μόλις στα 33 του χρόνια κρατάει στα χέρια του το Όσκαρ, ερμήνευσε εξαιρετικά το ρόλο του μέσα από το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, εκτοξεύοντας την νευρική του ενέργεια και αποτυπώνοντάς την σε ένα δύσκολο ρόλο μέσα από την υποκριτική ικανότητα. που αντλεί από την αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα.

patricia-arquette1


Τέλος το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου πήγε στα χέρια της εκρηκτικής Κριού Patricia Arquette για την ξεχωριστή ερμηνεία της στην ταινία «Boyhood», προκαλώντας και ενθουσιασμό με την ομιλία της περί ίσων δικαιωμάτων και ισότητας μισθών για τις γυναίκες στην Αμερική.
Η δυναμική Κριός με ωροσκόπο Λέοντα και τον Άρη στον Ταύρο κυβερνήτη του 10ου οίκου της καριέρας, που προέρχεται από 4 γενιές θεατρίνων, μετά από 25 περίπου χρόνια δικαιώνεται και αυτή με εντελώς αναπόφευκτο τρόπο, εφόσον η ακριβέστατη σύνοδος Ήλιου – Βόρειου Δεσμού σε τρίγωνο με τη σύνοδο Σελήνης – Δία στον Λέοντα δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για μια τόσο μεγάλη αναγνώριση. Σε λίγους μήνες δε, αναμένεται να λάμψει με την παρουσία της με μια ανατρεπτική κίνηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved