Ζώδια και αστέρια: Μαρία Έλενα Κυριακού: Γιατί θύμωσε μαζί της η Δέσποινα Βανδή;

Μια Αιγόκερως και μια Καρκίνος και στη μέση τους το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού!

Ζώδια και αστέρια: Μαρία Έλενα Κυριακού: Γιατί θύμωσε μαζί της η Δέσποινα Βανδή;


Η Μαρία Έλενα Κυριακού, η νικήτρια του πρώτου «The Voice» που κέρδισε στο μουσικό talent show με coach τη Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μία» όπου, μεταξύ άλλων, εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους θύμωσε μαζί της η Δέσποινα Βανδή.

«Έκανα πολλά δημιουργικά πράγματα στην Κύπρο. Ήταν συνειδητά όλα αυτά, έπρεπε να μείνω στην Κύπρο λόγω των παιδιών. Έχω τρία αγόρια, επτά, τεσσεράμισι και τριών ετών. Είναι δύσκολο να φέρω τα παιδιά στην Ελλάδα, τους θέλει ο μπαμπάς τους εκεί, κοντά του. Μόνο αν μου δώσει εκείνος την έγκριση θα το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις για την Αθήνα αλλά έπρεπε να απουσιάζω 4 και 5 ημέρες την εβδομάδα. Είχα πρόταση από τη θεατρική παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση, αλλά δεν μπορούσα, ήταν πολλές ημέρες και το μετάνιωσα και θύμωσε και η coach μου (σ.σ.: η Δέσποινα Βανδή) γιατί μου είπε ότι έπρεπε να το κάνω» δήλωσε η πρώην παίκτρια.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι μια υπεύθυνη Αιγόκερως, ένας άνθρωπος του καθήκοντος, ενώ η Δέσποινα Βανδή είναι μια ευαίσθητη και τρυφερή Καρκίνος που δύσκολα μπορεί να επιβάλλει τα αιτήματά της άλλα και να κουμαντάρει μια απτόητη στις προτεραιότητές της Αιγόκερω.

Από την άλλη, ο Ερμής στον Αιγόκερω (αποφάσεις με βάση την αίσθηση καθήκοντος) της Μαρίας Έλενας Κυριακού σχηματίζει όψη τετράγωνου με τον Ουρανό (εκνευρισμός, από ξαφνικές αποφάσεις) στον Ζυγό (αναφορικά με συνεργασίες – συμφωνηθέντα) της Δέσποινας Βανδή, δείχνοντας ότι οι σοβαροί λόγοι της πρώτης και σημαντικές υποχρεώσεις της θα προσέκρουαν σε όσα είχαν συμφωνήσει για τη μεταξύ τους συνεργασία δημιουργώντας ξαφνική δυσαρέσκεια στη δεύτερη, αν και ως δεκτική Καρκίνος, η Δέσποινα Βανδή, κατανοεί και δεν αναγκάζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved