Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Οι κρίσεις ανασφάλειας στον αέρα της εκπομπής της

«Εγώ δεν ρώτησα αν σου αρέσω, ρώτησα αν μ' αγαπάς». Τι προκάλεσε την κρίση ανασφάλειας της παρουσιάστριας και τι ζήτησε από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Οι κρίσεις ανασφάλειας στον αέρα της εκπομπής της

Η Ελένη Μενεγάκη ως Σκορπιός αναπτύσσει δυνατά και βαθιά συναισθήματα στις σχέσεις της και είναι απόλυτα δοτική και συνάμα έντονα διεκδικητική.

Της αρέσει να εκφράζει την αγάπη της στους άλλους και, όπως δείχνει ο Ερμής της (λόγια) στο ζώδιο του Ζυγού (αγάπης) στον 7 οίκο (στους άλλους), είναι ομιλητική στις σχέσεις της και συνάμα πολύ τρυφερή χάρη στην Αφροδίτη (εκδήλωση αγάπης) στο Ζυγό (τρυφερά, ενωτικά) στον 7ο (προς τους άλλους).

Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγες οι φορές που απευθυνόμενη στους συνεργάτες της τους έχει πει on air «Σας αγαπώ, σας αγαπώ πολύ» ή «Σας αγαπώ παλιόπαιδα»!

Συγχρόνως, αν και με τον Ποσειδώνα της στον Σκορπιό και στον 8ο οίκο διαισθάνεται και νιώθει τα συναισθήματα των άλλων με την πολυαστρία της στον αέρινο Ζυγό και τον 7ο οίκο, θέλει αμφίδρομη επικοινωνία με τους άλλους και έτσι επιθυμεί όχι μόνο να λέει αλλά και να λένε και οι άλλοι σε εκείνοι τι νιώθουν και να μην τους τα βγάζει με το τσιγκέλι!

Κάπως έτσι, με τον διελαύνοντα Ερμή (λόγια) στον 11ο οίκο (από φίλους) σε τετράγωνο με τον Κρόνο της (μη έκφραση, χωρίς εκδήλωση συναισθήματος) η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στον επί πολλά χρόνια συνεργάτη και φίλο της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο όπως διαβάσαμε και είδαμε στο σχετικό videο στο gossip-tv τον ρώτησε χθες στην εκπομπή της «Θοδωρή μ' αγαπάς καθόλου σήμερα;».

Και στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Κουτσογιαννόπουλος: «Πάρα πολύ»
Μενεγάκη: «Δεν μου είπες ούτε μίση κουβέντα αγάπης όλη μέρα»
Κουτσογιαννόπουλος: «Εγώ;»
Μενεγάκη: Τίποτα! «Το μόνο που μου είπες είναι πως σου φαίνεται το κουστούμι που φοράω σήμερα, σου αρέσω; Σου αρέσω σου είπα και μετά τίποτα»
Κουτσογιαννόπουλος: «Σου είπα τι ωραία που είσαι με αυτό το πράσινο, πόσο σου πάει, πως σε γλυκαίνει... Πόσο μου αρέσεις»
Μενεγάκη: «Εγώ δεν ρώτησα αν σου αρέσω εγώ ρώτησα αν με αγαπάς»
Κουτσογιαννόπουλος «Σ' αγαπάω. Δεν σ' αγαπάω σήμερα. Σ' αγαπάω εδώ και χρόνια και πολύ!»
Μενεγάκη: «Εντάξει! Να τα λέμε όμως που και που αυτά γιατί παθαίνουμε και κρίσεις ανασφάλειας κάποιες στιγμές. Δεν είναι καλό πράγμα αυτό. Και δεν είναι καλό να συμβαίνει αυτό»

Έτσι, δεν χτίζονται τοίχοι αλλά γέφυρες επικοινωνίας στις σχέσεις... μιλώντας! Και η Ελένη Μενεγάκη έχει χάρισμα σε αυτό και αν προσπαθήσει και ο άλλος τότε η σχέση κρατά χρόνια όπως συμβαίνει στη φιλία της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved