Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση: Όσα αποκάλυψε για τη βουλιμία!

Όσα δεν γνωρίζατε για την μέχρι σήμερα άγνωστη μάχη με τη βουλιμία της ελληνίδας τραγουδίστριας!

Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση: Όσα αποκάλυψε για τη βουλιμία!

Με τον διελαύνοντα Ερμή (λόγια) στον Υδροχόο (που θα συζητηθούν) στον 1ο οίκο (γύρω από την ίδια) τον τελευταίο καιρό, η Άννα Βίσση, στις συνεντεύξεις που δίνει είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες με τον διελαύνοντα Ερμή στον Υδροχόο (αποκαλύψεις) να ενεργοποιεί την όψη Ποσειδώνα (εξαρτήσεις, διαταραχές) τετράγωνο με Αφροδίτη (απολαύσεις, σχέσεις), εκτός από για το πώς ξέφυγε από μια σχέση που κατέληξε επικίνδυνη για τη σωματική και ψυχική της ακεραιότητα, η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι έφτασε ακόμη και σε ακραία σημεία με τη μάχη της με τη βουλιμία.

«Με ταλαιπώρησε μέσα μου κι εγώ αντίστοιχα ταλαιπώρησα το κορμί μου και την ψυχή μου. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοιες εξαρτήσεις, αποκτά και μια κρυφή ζωή, είναι πολύ καταπιεστικό. Τρως μόνος σου... λες ψέματα. Αποφεύγεις τις παρέες, παθαίνεις πανικούς. Το λέω πια ανοιχτά, γιατί είναι πολλά παιδιά που πάσχουν από αυτό και νιώθω πως είναι καλό να το συζητάς» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια ζω με την προσπάθεια, νιώθοντας ότι μάλλον το έχω ξεπεράσει. Κάτι άλλο, όμως, που έμαθα μεγαλώνοντας είναι πως δεν ξεπερνάς ποτέ τις εξαρτήσεις σου. Απλά ζεις με αυτές και κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved