Κοσμικό Ημερολόγιο

Αστρόπλοιο Γη, Sidereal Time 18ω 21΄ 30΄΄, Julian Day 40538

Παπασταύρου Λίντα
Κοσμικό Ημερολόγιο

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

saloniki

helio_27_dec_copy

Αστρόπλοιο Γη

Sidereal Time 18ω 21΄ 30΄΄

Julian Day 40538

Ηλιοκεντρική θέση, 5ο 01΄ του Καρκίνου

Πετρούλα Κωστίδου – Κατάξανθη Ινδή διδάσκει Κάμα Σούτρα σε νέο DVD

petroula

Μετά τις ...καμασουτρικές παρουσιάσεις του καιρού στο star channel και τις αποτυχημένες συνεντεύξεις του στυλ «μικρόφωνο είναι μην μπερδεύεστε», η συμπαθής Πετρούλα αποφάσισε να συνθέσει όλο αυτό σε ένα DVD, που το χαρακτήρισε εκπαιδευτικό και άκρως κατάλληλο για όλους.

Φυσικά όταν ο γενέθλιος Ποσειδώνας είναι σε σύνοδο με Κρόνο και Ουρανό μπορείς να φαντάζεσαι ακόμα και ένα κόκκινο κουμπί για κεράσι και να έχεις πειστεί γι αυτό, οι υπόλοιποι όμως δεν θα μπορέσουμε.

Το ερωτικότατο DVD κυκλοφόρησε στις 21/12 στα περίπτερα.

Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (4/2/1989) σε Ταυ τετράγωνο με Άρη – Πλούτωνα μπορεί να απολαμβάνει φανατικά τον ανταγωνισμό φτάνοντας στα άκρα, αλλά η εκτοξευμένη μπρούμυτη στάση στο μπιλιάρδο που φλερτάρει τη στέκα, παραπέμπει επιτηδευμένα κάπου και είναι ουδόλως αθώα όπως η ίδια υποστηρίζει. Κανένα πρόβλημα λοιπόν πέρα από την ένσταση της πλήρους καταλληλότητας. Το ακριβέστατο γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα της φυλάει για αργότερα τέτοιου είδους υποδείξεις.

Έλλη Στάη – Στην κρατική τηλεόραση ξανά

stai

Ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη 21/12 το come back της Έλλης Στάη ως παρουσιάστρια

κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αυτή τη φορά στη NET από τις 15/1/2011.

Η μαχητική και έμπειρη δημοσιογράφος ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πέρασμα του Δία από τον Ήλιο της στον Κριό (25/3/1954) και αργότερα την εύνοιά του προς τη Σελήνη της και τον Άρη στον Τοξότη, αλλά και μία ακολουθία άλλων ευμενών όψεων μέσα στο 2011, που θα την εκτοξεύσουν επαγγελματικά και προσωπικά. Καλή της επάνοδο και αρχή.

Γιάννης Μπουτάρης – Ορκίστηκε ο rock steady Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης

mpoutaris

Στις 23/12 ο πολυσυζητημένος Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, ορκίστηκε κάτω από ασυνήθιστο κλίμα αβρότητας με τον αρχιεπίσκοπο Άνθιμο, κάνοντας την αρχή για μια πολυαναμενόμενη αντισυμβατική και δημιουργική θητεία.

Ο νέος δήμαρχος σαν Δίδυμος με Σελήνη, Ερμή, Κρόνο, Ουρανό στους Διδύμους και τον Δία κοντά στον Ήλιο του, έχει δηλώσει ξεκάθαρα τις ανατρεπτικές του προθέσεις και έχει πείσει πως θα τις πραγματοποιήσει, μέσα από το ακαλούπωτο στοιχείο που τον διακρίνει.

Καλή πορεία, η οποία μοιάζει και συναρπαστική, βασιζόμενη στη σύνοδο Κρόνου – Ουρανού σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

Δημήτρης Ρέππας - “Δε σκοτώνεις τον ταχυδρόμο για να αποφύγεις τα κακά μαντάτα”

Κρίση συνείδησης ή τάση χρυσώματος του χαπιού, επικρατεί σε ορισμένους βουλευτές της κυβέρνησης που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εκφράζονται είτε μέσω της διαφωνίας τους, είτε μέσω εξαγγελιών.

Ο λόγος για τον Υπουργό Δημήτρη Ρέππα που στις 24/12 πρότεινε μεταξύ άλλων να μειωθούν οι βουλευτές σε 200, καθώς και τη συνταγματική κατοχύρωση εγγυημένης αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Με ακριβέστατη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Καρκίνο (6/7/1952) και πολύ κοντά και η Αφροδίτη, μπορεί να αισθανθεί το βάρος του τετραγώνου τους με τον Κρόνο από τον Ζυγό και τώρα που το τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου με τη γενέθλια σύνοδο τον ταράζει συθέμελα, είναι σε θέση να εξωτερικεύει τις ριζοσπαστικές και συμπονετικές του εκφάνσεις.

Καλά όλα αυτά, αλλά η σύνοδος του διελαύνοντα Κρόνου με τον Ποσειδώνα του, δείχνουν πως οι μεγαλοστομίες δεν αρκούν, όταν παράλληλα ψηφίζεις για μια διαβίωση που μόνο αξιοπρεπής δεν είναι. Ας μη θολώνουμε άλλο, το ήδη ομιχλώδες τοπίο.

Julian Assange – 1,5 εκατ. δολάρια. Δεν θέλω, αλλά θα τα πάρω.

Ο πασίγνωστος πλέον Αυστραλός ιδρυτής του διαδικτυακού WikiLeaks, δήλωσε στις 26/12 στους Sunday Times ότι δεν θέλει να γράψει το βιβλίο περί αυτοβιογραφίας του έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων, αλλά θα το κάνει γιατί χρωστάει σε δικηγόρους προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών. Πολύ ταπεινή η δικαιολογία όταν έχεις να κάνεις με ένα ωροσκόπιο σαν το δικό του.

Καρκίνος (3/7/1971) με Πλούτωνα σε τετράγωνο με Αφροδίτη, αναρριχήθηκε θεαματικά αποκαλύπτοντας μυστικά διπλωματικά έγγραφα, αφήνοντας άναυδους εκατομμύρια ανθρώπους σε όλες τις Ηπείρους.

Με σύνοδο Δία – Ποσειδώνα μπορεί να είναι ένας ιδεολόγος με ακραία φαντασία και τάσεις, αλλά το ακριβέστατο εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σε συνδυασμό με το τρίγωνο Σελήνης – Ηλιου με Ήλιο στο μεσουράνημα, δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες.

Θα γίνει σύντομα ένας δημοφιλής μεγιστάνας με το όνομά του να φιγουράρει ισοβίως παντού. Μακρύς ο δρόμος του mr Wikileaks δικαστικά, οικονομικά και κοινωνικά, ενώ η νέα ακρόαση ορίστηκε για τις 11/1/2011.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved