Ζώδια και αστέρια: Σπυροπούλου - Λιάγκας: Στου Ποσειδώνα τον δικαστικό κυκλώνα!

Ποσειδώνια δικαστικά πυρά και ξεγλιστρήματα με πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ζώδια και αστέρια: Σπυροπούλου - Λιάγκας: Στου Ποσειδώνα τον δικαστικό κυκλώνα!

Αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη κατέθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για λασπολογία ζητώντας ως αποζημίωση 260.000 Ευρώ από τον καθένα!
Αν και κατά καιρούς τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική ζωή της νεαρής παρουσιάστριας δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, η αφορμή όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, για να κινηθεί νομικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στάθηκε το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ανακριβές -κατά την ίδια- ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο κυκλοφορούσε με σωματοφύλακα.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε οργισμένος: «Πού έχεις δει συνάδελφο να μηνύει συνάδελφο;» ωστόσο υποστηρίζει: «Μάλλον τη στηρίζω, παρά αιχμές αφήνω για αυτό έχω πέσει κι εγώ από τα σύννεφα. Αισθάνθηκε η κοπέλα ότι θίχτηκε -αδίκως θεωρώ εγώ- και προέβη σε αυτή τη πράξη».

Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (σύγχυση, μπλόφα, εντυπωσιασμός – διαφυγή) σε αρνητική όψη τόσο με τον Δία (νομικά θέματα) της Κωνσταντίνα Σπυροπουλού όσο και τον Ερμή συγκυβερνήτη του 9ου οίκου (δικαστικές υποθέσεις) του Γιώργου Λιάγκα διαφαίνεται ότι είναι πιθανόν η λύση να βρεθεί εκτός των δικαστικών αιθουσών, διαφορετικά θα έχει μια δαιδαλώδη, χαοτική πορεία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved