Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα άστρα για την πρεμιέρα του The Voice 2;

Το πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο του The Voice 2 είναι προ των πυλών! Τι δείχνουν τα αστέρια για το 2ο κύκλο του μουσικού talent show;

Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα άστρα για την πρεμιέρα του The Voice 2;

Το The Voice 2 ξεκινά σήμερα, Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 21:15!

Και φέτος στη θέση των «coaches» θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης των Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου.

Το talent show θα παρουσιάσει και πάλι ο Γιώργος Λιάγκας ενώ ο Γιάννης Βαρδής θα είναι βοηθός της Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Δάντης του Αντώνη Ρέμου.

Με έναν ωροσκόπο στο αέρινο και ανάλαφρο Ζυγό, βασικό ζητούμενο του φετινού μουσικού show είναι να αποτελέσει μια ευχάριστη συντροφιά κάθε Κυριακή βραδύ!
Η κυβερνήτης αυτού, η Αφροδίτη (αποδοχή, ευχαρίστηση) στους Ιχθύες (διαδικασίες μη ορατές, «στα τυφλά») δείχνει ότι η φάση των «blinds auditions», που οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν καθαρά για τη φωνής του χωρίς να τους βλέπουν οι κριτές, θα αρέσει πολύ στο κοινό!

Από την άλλη, η παρουσία της Σελήνης (κοινό) στον Αιγόκερω (επιφύλαξη), το ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της καθοδήγησης και της αξιολόγησης, και τον Κρόνο (κρίση) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (αμφιβολία) δείχνει ότι μέρος του κόσμου θα νιώθει ότι η αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων είναι πιο υποκειμενική από ό, τι θα τον ικανοποιούσε.

Αυτό πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί η Σελήνη (κοινό) είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (στεναχώρια, απώλειες) και σε τετράγωνο με τον Ουρανό (ανατροπή) στον 7ο οίκο (ανταγωνιστές) δείχνοντας ότι κάποια γεγονότα στο μουσικό show μπορεί να είναι αιτία για να στραφεί μέρος του κόσμου σε νέο «τηλεοπτικό προϊόν» σε αντίπαλο κανάλι...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved