Μήπως γύρω σου υπάρχει πηχτό σκοτάδι και δεν βλέπεις κάποιο φως;

Φώς Χριστού φαίνει πάσι

Μήπως γύρω σου υπάρχει πηχτό σκοτάδι και δεν βλέπεις κάποιο φως;

Αν είσαι στο μάτι του κυκλώνα και πιστεύεις ότι όλοι σε έχουν ξεχάσει ή είναι μακριά σου...
Αν σε έχει πιάσει πανικός γιατί δεν υπάρχει η λύση που θέλεις να δεις μπροστά σου...
Αν τα πράγματα βαδίζουν πλέον προς το τέλος και δεν έχεις σωτηρία...
Αν δεν μπορείς να πιαστείς από κάπου γιατί όλα σου φαίνονται δυσβάστακτα και δύσκολα...
...
Τότε δεν πρέπει να ξεχνάς την φράση που είναι γραμμένη στην Καινή διαθήκη «Φώς Χριστού φαίνει πάσι» που σημαίνει ότι το φως ήδη λάμπει μέσα σου, αρκεί να το δεις και ας γίνεται γύρω σου χαμός.

Στο κέντρο σου, στον πυρήνα σου είναι το φως και αυτό φέγγει τόσο δυνατά που θα πρέπει να είσαι τυφλός/η αν δεν το έχεις ήδη δει. Γιατί ο άνθρωπος έχει τον κόσμο εντός του εν «έργω» και εν δυνάμει. Γιατί ο Χριστός μας καθοδήγησε και μας έδειξε ότι μέσα μας υπάρχει η λύση.

Αρκεί να απευθυνθούμε προς τον εσώτερό μας εαυτό και να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες όπως και ο Οδυσσέας που δεν είναι κάποιος ημίθεος, αλλά εμείς οι ίδιοι που ταξιδεύουμε πάνω στον πλανήτη γη και χρειαζόμαστε να ξέρουμε τις δυνάμεις που έχουμε μέσα μας. Το μυστικό το ξέρει επίσης το μυαλό μας που για μια στιγμή βλέπει την αλήθεια γιατί προσπερνά σκέψεις και γεγονότα, άσχημα βιώματα και συμπεράσματα που δεν οδηγούν πουθενά.

Όταν το μυαλό θα πάψει να σου σιγοψιθυρίζει, δήθεν για το καλό σου, ότι κάνεις λάθη και σωπάσει για λίγο θα ακούσεις τον ψίθυρο (γιατί ψίθυρος σημαίνει η θύρα της ψυχής) ότι Φως Χριστού φαίνει πάσι.
Και τότε όλα θα είναι τυλιγμένα στο φως. Γιατί το φως πάντα ήταν εκεί, αλλά εσύ δεν μπορούσες να το δεις.

Σημείωση: Τον 4ο και 5ο αιώνα πάνω στις λυχνίες που χρησιμοποιούσαν στους Ναούς είχε πάντα γραμμένα τα αρχικά ΦΧΦΠ (Φως Χριστού Φαίνει Πάσι). Είναι μια βαθιά αλήθεια που στην πραγματικότητα ήταν αποτυπωμένη στο τελετουργικό της εκκλησίας, αλλά χωρίς να έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι, ίσως γιατί μας έχουν διδάξει να μην ερευνούμε και πολύ τα πράγματα...

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved