Ζώδια και αστέρια: Μαρία Σολωμού: «Όταν παίρνω το αίμα μου πίσω το ευχαριστιέμαι απίστευτα»

«Όταν παίρνω το αίμα μου πίσω το ευχαριστιέμαι απίστευτα» λέει ανοιχτά και δεν τη νοιάζει πως θα σχολιαστεί!

Ζώδια και αστέρια: Μαρία Σολωμού: «Όταν παίρνω το αίμα μου πίσω το ευχαριστιέμαι απίστευτα»

Η Μαρία Σολωμού πάντα στις συνεντεύξεις της δεν μασάει τα λόγια της, λέει αυτό που σκέφτεται και δεν την νοιάζει αν προκαλεί το συντηρητικό... αίσθημα!

Πού οφείλεται αυτό; Μα φυσικά στον Ουρανό (χωρίς κόμπλεξ, χωρίς δισταγμό και ας σοκάρει) που είναι κυβερνήτης του 3ου οίκου της (επικοινωνία, λόγια, συνεντεύξεις) στο γενέθλιο ωροσκόπιό της.

Κάπως έτσι, αυτές τις ημέρες, η όμορφη ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη που μεταξύ άλλων με αφοπλιστική ειλικρίνεια, χωρίς να φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται και νιώθει αποκάλυψε «Όταν παίρνω το αίμα μου πίσω το ευχαριστιέμαι απίστευτα».

Η Μαρία Σολωμού είναι μια όμορφη Ζυγός που με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη του Σκορπιού η προσωπικότητά της εμποτίζεται έντονα από στοιχεία του Σκορπιού γεγονός που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι έχει τον ωροσκόπο στο Σκορπιό.

Έτσι η ηθοποιός είναι μια Ζυγίνα σέξι, όλο πάθος και έντονο ψυχισμό που χάρη στον ισχυρό Πλούτωνα αντέχει και μπορεί να βλέπει τον πόνο και τον φόβο. Έτσι, όταν κάποιος την πειράξει, θέλει και μπορεί, όταν γυρίσει ο τροχός και του ανταποδοθεί το κακό, εκείνη να βρίσκεται εκεί και να του κουνάει όλο νόημα το χέρι!

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πάρα καλή με όλον τον κόσμο, μέχρι να με ενοχλήσει κάποιος. Ξέρω μέσα μου και το πιστεύω βαθιά ότι οι άνθρωποι που βγάζουν κακία θα την πάρουν, θα τους γυρίσει πίσω δεν υπάρχει περίπτωση και θέλω να είμαι εγώ εκείνη την ώρα μπροστά!».

Και με τον Ερμής της (λόγια, σκέψεις) στον Σκορπιό (πάθος, ένταση) είναι σίγουρο ότι όταν λέει κάτι το υπερασπίζεται μέχρι τέλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved