Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 6/2 έως και 8/2

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Αναλαμβάνεις να κάνεις όλες τις δουλειές που είχες αφήσει πίσω και θεωρούσες κάπως ανιαρές ή βαρετές. Όμως μέσα από όλο αυτόν τον κυκεώνα γιατί εσύ έτσι τον θεωρείς θα βγάλεις μια άκρη γιατί πιθανόν να ανακαλύψεις κάτι πολύ ενδιαφέρον και ουσιαστικό που θα σε αφορά στην δουλειά σου και όχι μόνο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που είναι ουσιώδη και κυρίως αφορούν στις προσωπικές σου σχέσεις και την εργασία σου. Η βαθιά ανησυχία που νιώθεις δεν είναι εύκολο να χαλαρώσει μέσα σου γιατί έχεις ακόμα διαταραχές σε ζητήματα που σε καίνε. Το πιο δύσκολο για σένα είναι η ισορροπία και αυτή για να την αποκτήσεις θα πρέπει να βρεις μέσα σου το μέτρο. Αν ασχοληθείς επισταμένως με αυτό θα ανακαλύψεις πολλά πράγματα.

Ταύρος

Ανακουφίζεσαι από πολλές υποθέσεις που σε απασχολούσαν γι' αυτό θα περάσεις καλύτερα αυτές τις ημέρες, επιδιώκοντάς να γεμίσεις τα κενά των προηγούμενων. Η ένταση δεν θα σε αφήσει να κάνεις αυτά που θέλεις με ευκολία αλλά τουλάχιστον θα χρησιμοποιήσεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνώσεις που έχεις και με την εμπειρία σου θα έχεις μια πρωτοπορία. Η επαφή με φίλους και άτομα που σε κάνουν και νιώθεις άνεση και ελευθερία θα είναι το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει. Πάντως είναι αναγκαίο να ακολουθείς δρόμους και ιδέες που σου δίνουν μια συγκεκριμένη αυτονομία γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να συγκεντρώσεις όλο το υλικό που χρειάζεσαι για την δουλειά σου και το πιο σημαντικό, να έχεις φιλικότητα με όλους όσοι είναι πολύ κοντά σου.

Δίδυμοι

Έχεις στο μυαλό σου κάποιους περιορισμούς οι οποίοι σε βάζουν σε σκέψεις που ίσως να μην σε βοηθάνε τόσο πολύ γιατί σου αφαιρούν το επικοινωνιακό κομμάτι και κυρίως αυτή την άνεση που νιώθεις ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλα αλλά πάντα χρειάζεσαι και τον δρόμο της λεπτομερούς απασχόλησης αλλά και της πρακτικής εφαρμογής. Για αυτό θα κάνεις τόσες πολλές δουλειές στο σπίτι σου ή με τους γύρω σου που θα σε κουράσουν μεν, αλλά θα σε ενεργοποιήσουν κιόλας. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην γίνεις εριστικός/η και γκρινιάζεις με το παραμικρό ή να σου φταίνε οι άλλοι. Η χρησιμότητα της σχέσης σου με τον Παρθένο είναι σημαντική γιατί θα κριθούν πολλά πράγματα από αυτή. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις μεγαλύτερη άνεση και κέφι για αυτό θα περιοριστείς μόνο σε καλές επαφές και θα συνέλθεις από τα πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με όμορφα πράγματα για να χαλαρώσεις αρκετά.

Καρκίνος

Έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις και να κάνεις κάποιες σωστές κουβέντες με τα άτομα που είσαι μαζί. Πιθανόν να περάσεις καλά με κάποια συγγενικά σου πρόσωπα και να έχεις μια σοβαρή υποστήριξη από αυτά, που θα σου δώσει ασφάλεια. Αν έχεις αποφασίσει να φτιάξεις το αυτοκίνητό σου ή να γενικά να ασχοληθείς με πράγματα που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μια πρακτική χρησιμότητα, θα σου κάνει καλό και θα κερδίσεις πολύ χρόνο γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα σε σύντομο διάστημα. Απελευθέρωσε όλες τις σκέψεις που σε κρατάνε δεσμευμένο/η και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Η στάση σου απέναντι στον Ζυγό θα αλλάξει και θα σου δώσει μια μεγαλύτερη ικανοποίηση αν μπορείς να καταλάβεις και εσύ τα δύσκολα σημεία που μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Από την άλλη η σκέψη ενός Κριού σε προβληματίζει και μπορεί να σου φέρνει και πόνο, αν δεν είναι κοντά σου. Σκέψου ότι μπορεί να είναι καλύτερα για σένα να είναι μακριά μέχρι να ορίσεις με ένα καλύτερο τρόπο τα πράγματα.

Λέων

Μπορεί να κάνεις τον καλό/η πρόσκοπο σήμερα γιατί θα έχεις προθυμία να βοηθήσεις ένα άτομο που έχει πιθανόν πρόβλημα υγείας. Σε αυτά τα θέματα έχεις ευαισθησίες και θέλεις να βοηθάς και να συμπαραστέκεσαι. Το να έχεις λογικά επιχειρήματα σε θέματα οικονομικών θα είναι μια σωστή στάση γιατί θα προστατεύεις τα συμφέροντά σου. Αυτό σου δίνει μια ώθηση να βάλεις τις προτεραιότητες και τελικά τι είναι καλό για σένα. Από την Κυριακή και μετά θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν και να περνάς πολύ καλά γιατί όλα θα ηρεμήσουν και θα χαλαρώσουν. Θα βρεθείς με φίλους και με άτομα που περνάς όμορφα. Η σχέση σου με τον Ζυγό θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα γιατί θα πατήσεις πάνω σε γνώριμο έδαφος. Η τέχνη πάντα θα σε παρακινεί και θα σου δίνει γενικά εκείνη την αίσθηση ότι κάτι καλό μπορεί να δημιουργήσεις στον προσωπικό σου χώρο.

Παρθένος

Έχεις μεγαλύτερο προσωπικό θάρρος για αυτό θα δοκιμάσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα τα οποία μέχρι τώρα μπορεί να σε μπέρδευαν. Τουλάχιστον θα κινείς τα νήματα με ένα πιο δυναμικό τρόπο και αυτό θα σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Πιθανόν να περάσεις εύκολα από μια κατάσταση που σε προβλημάτιζε σε ένα άλλο επίπεδο της πλήρους ανεμελιάς. Καλό είναι και αυτό γιατί δεν θα ασχολείσαι με τόσα πολλά πράγματα. Πάντως θα προσπαθήσεις να φανείς σε κάποιες περιπτώσεις με τα ταλέντα σου και την προσωπική σου αξία. Είναι σημαντικό να βελτιώσεις πάντως την γνώμη που έχεις για τους γύρω σου γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες αντιθέσεις που έχεις μαζί τους. Όλα στο χέρι σου είναι. Ο Κριός πάντως θα σε απελευθερώσει σεξουαλικά, αρκεί να μην χάσεις την ατομικότητά σου. Την Κυριακή πάντως θα ασχοληθείς με το να φτιάξεις ένα καλύτερο περιβάλλον μέσα στο σπίτι σου που θα σε βοηθήσει ψυχολογικά.

Ζυγός

sunastria

Αναλύεις , αναλύεις και ίσως πέσεις στην παγίδα να δεις πράγματα τα οποία δε σε αφορούν και τόσο. Η σκέψη ενός ατόμου μερικές φορές μπορεί να σε παρασύρει και από συναισθηματική αδυναμία να κάνεις λάθος και να χάνεις την κρίση σου ή να έχεις μια αδράνεια η οποία μπορεί να σου φέρνει μια μεγάλη ευαισθησία ή μπέρδεμα στο πρόγραμμά σου. Θα διασταυρώσεις όμως τουλάχιστον κάποια πράγματα αν είναι σωστά ή αν πρέπει να τα διαχειρίζεσαι με αυτόν τον τρόπο γιατί βλέπεις πιο καθαρά αυτές τις ημέρες τι ακριβώς γίνεται. Από την Κυριακή και μετά δυναμώσεις αρκετά και θα ξεπεράσεις ακόμα και κάποιους φόβους που μπορεί να έχεις για το τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Με τον Κριό τα πράγματα έχουν δυσκολέψει γιατί ενδεχομένως να σε πιέζει για την σχέση σας. Αν έχεις γεννηθεί στο μέσο του δεύτερου δεκαήμερου χρειάζεσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται καθαρά, μόνο με εσένα και τι σε γεμίζει.

Σκορπιός

Η δύναμη που έχεις μέσα σου είναι η ίδια που σε κατευθύνει να κάνεις πράγματα για σένα καλά ή και αρνητικά. Για αυτό στο χέρι σου είναι τι σκέψεις θα κάνεις και πως θα διαχειριστείς τους άλλους. Αν μερικές φορές πιστεύεις ότι σκέφτονται αρνητικά για σένα, σε ρίχνει και χάνεις την εσωτερική σου σταθερότητα. Είναι ευκαιρία να εξασκηθείς και να μην φοβάσαι ότι θα γίνει κάτι δύσκολο στην ζωή σου. Αναβάθμισε τις σκέψεις σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλους σου τους φόβους. Κάποιοι φίλοι σου σε πιέζουν να συναντηθείτε αυτές τις ημέρες αλλά εσύ δεν θέλεις. Ξεπέρασε τα εμπόδια. Θα σου κάνει καλό να βρεθείς με κόσμο γιατί θα ξεχαστείς και θα περάσεις τελικά ωραία. Με τον Παρθένο σας δένουν πολλά για αυτό μπορεί να αποφασίσεις να έρθετε πιο κοντά.

Τοξότης

Διάφορες δουλειές σε τραβάνε από εδώ και από εκεί. Μπορεί να σου φαίνονται όλα βαρετά ή ακόμα και χωρίς καθόλου ένταση ή ενδιαφέρον. Μην πτοηθείς, θα τα βγάλεις πέρα. Όπως είναι σήμερα η ημέρα σου δεν σου αρέσει γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε κόντρα στον ψυχισμό σου. Η πίεση που έχεις μέσα στην δουλειά σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όριά σου και να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Απλά δεν είναι δουλειά που σε εκφράζει γιατί μπορεί να έχεις και ένα είδος μοναχικότητας. Από την Κυριακή και μετά θα βρεθείς με πολύ κόσμο και άτομα που σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ, οπότε θα σε είσαι όσο πιο χαλαρά γίνεται, σε πηγαδάκια και συζητήσεις πολύ ανάλαφρες. Με τον Ιχθύ θα βρεθείς σε μια φάση να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε πάλι μαζί, χαλαρά όμως γιατί θα πρέπει να αποδεχτείτε τις διαφορές σας.

Αιγόκερως

Θέλεις να χαλαρώσεις και να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες τις οποίες σου δημιουργούν περισσότερο τα επαγγελματικά σου. Η σχέση σου με άλλα άτομα μέσα στην δουλειά σου είναι κάπως περίεργη γιατί νιώθεις ότι υπάρχει ένα κλίμα ανταγωνισμού. Όμως να προσέχεις τι θα πεις και τι θα κάνεις γιατί σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα και ίσως να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Υπάρχει προοπτική και μέλλον αρκεί να βλέπεις σωστά. Κάποια χρήματα που θα πάρεις σήμερα ή η αναγγελία για αυτά θα σε ικανοποιήσει. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα της τέχνης και του κινηματογράφου. Πιθανόν να βρεθείς με το Ζυγό και να πάτε για ένα ποτό μαζί. Μην αρνείσαι να περνάς καλά γιατί χαλάς από μόνος/η σου την καθημερινότητά σου. Ακόμα και κάποιες δυσκολίες που έχεις με το Λιοντάρι μπορείς να τις ξεπεράσεις, αν έχεις καλή διάθεση.

Υδροχόος

Το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι αρκετά επίπονο γιατί έχεις με πολλά να ασχοληθείς και θα περάσει τόσο γρήγορα η ώρα που ούτε θα το καταλάβεις. Μέσα στην δουλειά σου, αν σε απασχολεί ένα πρόσωπο, δεν είναι και πολύ εύκολο να το πλησιάσεις γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις και περιορισμοί από αυτή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξέρει κανένας από εκεί μέσα ότι ενδιαφέρεσαι γιατί θα βρεθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις που μετά δεν θα μπορέσεις να τις ξεκαθαρίσεις εύκολα. Η Κυριακή είναι ημέρα ορόσημο για σένα γιατί θα έχεις ανεβασμένη διάθεση και να υπάρχει ποιότητα στη σχέση με τους γύρω σου ενώ θα κάνεις σκέψεις και θα έχεις συναισθήματα ανώτερα για όλους και όλα.

Ιχθύες

Αναζητάς συνέχεια να βρεις άτομα που θα σου εξασφαλίσουν μια καλή συνεργασία αλλά και έντονη συντροφικότητα. Η σκέψη του/ης Παρθένου σε απασχολεί αλλά δεν ξέρεις ακριβώς πώς να τη διαχειριστείς σε περίπτωση που υπάρχει αντίδραση από την πλευρά του/ης. Το Σάββατο, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να υπάρξει ένταση γιατί θα πιέζεις τα πράγματα να γίνουν όπως εσύ τα έχεις μέσα σου κατανεμημένα κι ίσως αυτή η πίεση να φέρει δυσαρέσκεια σε άτομα πολύ κοντά σου. Φρόντισε να μην γίνεις υποχόνδριος/α σε θέματα καθαριότητας ή τάξεως και λεπτομερειών. Ο Κριός ή ο Ζυγός με τον τρόπο του ζητά να αλλάξεις αλλά σε μια κατεύθυνση που εσένα σου φαίνεται αρκετά δύσκολη.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved