Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου και τα «γενέθλια» της Ελλάδος

Η μεγαλοπρεπής Πανσέληνος του Φεβρουαρίου συμπίπτει με τα γενέθλια της Ελλάδος. Τυχαίο; Μάλλον όχι...

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου και τα «γενέθλια» της Ελλάδος

3.2.2015: Μια σημαντική ημερομηνία για όλους μας...

Έρχεται μια στιγμή που νομίζουμε ότι οι συμπαντικές δυνάμεις μας έχουν αφήσει και είμαστε τελείως μόνοι μας - στο έλεος... ποιος ξέρει ποιού; Τη στιγμή εκείνη, λοιπόν, έρχεται ένας αναπάντεχος πλανητικός συγχρονισμός, ο οποίος ξεκινάει από τις 20/1 με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, να επηρεάζει άμεσα τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδος.

Το πλανητικό σκηνικό μας προετοιμάζει για τις μεγάλες αλλαγές που θα επέλθουν μετά από λίγο και κυρίως μετά τις εκλογές, όταν καταργείται η καθεστηκυία τάξη και βγαίνει στην επιφάνεια ένα νέο μήνυμα που μιλάει για αλλαγή.

Μετά... συνεχίζεται η πλανητική συγκυρία και πάμε για την επόμενη φάση που είναι η μεγαλοπρεπής Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στις 3.2 και συμπίπτει με τα γενέθλια της Ελλάδος. Τυχαίο; Μάλλον όχι, γιατί επηρεάζει άμεσα τον Ήλιο και τον Κρόνο της Ελλάδος, αφού γίνεται στην 14 μοίρα του άξονα Υδροχόου - Λέοντα..

Με μια και μόνο κίνηση το σύμπαν αρχίζει και μας δείχνει τα σχέδια που έχει για εμάς. Τουλάχιστον βγαίνουμε έστω και για λίγο από τη θέση της ήττας και της αναξιοπρέπειας. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά κάνει την διαφορά και ασχολούνται όλοι και πάλι με εμάς, με ένα διαφορετικό όμως τρόπο: Αυτή την φορά μας υπολογίζουν, έτσι δείχνουν!

Δειλά-δειλά, νέες συμμαχίες, φιλίες και αποδοχή από ομάδες ή κράτη που δεν περιμέναμε να σταθούν στο πλευρό μας. Η Πανσέληνος αυτή ενισχύεται από τον Δία που είναι στο Λέοντα οπότε είναι περισσότερο μεγαλοπρεπής σαν φαινόμενο, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο το «εγώ» μας κάπως ανεβαίνει, κι έτσι οι συνειδήσεις των ατόμων θα είναι πολύ περισσότερο ανοικτές για να δεχτούν αλλαγές και νέα μέτρα.

Τέλος, έρχεται και το τρίτο, το τελευταίο πλανητικό φαινόμενο με τη Νέα Σελήνη, στις 18/2, σχεδόν ένα μήνα έπειτα από την ημερομηνία που ξεκίνησε αυτή η αλλαγή. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα είναι άκρως εντυπωσιακή, στον Υδροχόο, στην τελευταία μοίρα-κλειδί αυτού του ζωδίου, η οποία θα ενεργοποιήσει με μεγάλη δύναμη τον πλανήτη Ερμή που δείχνει όλες μας τις επαφές με τους γύρω αλλά και τι τύπου διαπραγματεύσεις θα γίνουν.

Είναι σίγουρο πως μέσα στον μήνα αυτό θα γίνουν τόσες πολλές αλλαγές, οι οποίες θα ενεργοποιήσουν πολύ την Ελλάδα και θα απελευθερώσουν τη δύναμή της. Βέβαια η δύναμή της είμαστε εμείς, ο λαός της, που παρόλο που κουβαλάμε μέσα μας τον φόβο και την μιζέρια έχουμε αρχίσει και βλέπουμε κάπου ένα φως.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακριβώς πάνω σε ποια ρότα θα ταξιδέψει το καράβι μας ακόμα, μια και όλα είναι στον αέρα, αλλά τουλάχιστον όλοι νιώθουμε έστω και για λίγο δικαιωμένοι, γιατί μπορέσαμε να σηκώσουμε το ανάστημα και δεν δεχτήκαμε τις αποφάσεις των άλλων, χωρίς τουλάχιστον να αμυνθούμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Γιατί μαζί με τις φοβίες που υπάρχουν μέσα στην καρδιά μας, υπάρχει κάπου βαθιά μέσα μας ένα φως αισιοδοξίας ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση δίκαιη, που θα μας κάνει να νιώσουμε ανακουφισμένοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved