Ζέτα Μακρυπούλια & Δούκισσα Νομικού: Λέων και Σκορπιός σε αναμονή

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον των δύο λαμπερών γυναικών;

Ζέτα Μακρυπούλια & Δούκισσα Νομικού: Λέων και Σκορπιός σε αναμονή

Άλλο ένα «Dancing with the stars» έφτασε στο τέλος του και η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού το αποχαιρέτησε δακρυσμένη.
Δικαιολογημένη η συγκίνηση, εφόσον πλέον δέθηκε με την κριτική επιτροπή, χαλάρωσε στην παρουσίαση, αντεπεξήλθε πολύ καλά, αλλά αυτή τη φορά μια ανησυχία πλανάται στον ορίζοντα, που αφορά τη συνέχεια.
Η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα μπιπ»
στην οποία είναι επίσης παρουσιάστρια λαμβάνει τέλος αυτή τη χρονιά, εφόσον το συμβόλαιο λήγει και τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Από την άλλη, οι πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη υπεύθυνη επικοινωνίας του Ομίλου AΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια, που τη θέλει ξανά στον σταθμό, είναι λογικό να δημιουργούν ερωτήματα στην Δούκισσα Νομικού, που ας μην ξεχνάμε αντικατέστησε την Ζέτα Μακρυπούλια στο «Dancing with the stars».
Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και καμία πρόθεση δεν έχει εκφραστεί, τουλάχιστον ανοιχτά.

Η έμπειρη Λιονταρίνα με ωροσκόπο Ζυγό, Ζέτα Μακρυπούλια, έχει αποδείξει την αξία της, έχει καθιερωθεί και είναι ακόμα περιζήτητη στον ευρύτερο χώρο του θεάματος.

Όμως, η Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερω, Δούκισσα Νομικού, τα έχει καταφέρει και αυτή πολύ καλά σε ό, τι αφορά την παρουσίαση και την εκτελεστική ικανότητα των όσων της εμπιστεύονται.

Οι διαφορές όμως μεταξύ τους πέρα από την ομορφιά που εκπέμπουν και οι δύο και αποτελεί το μόνο ίσως κοινό τους στοιχείο, είναι πολύ υπαινικτικές.
Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη Σελήνη της στους Διδύμους ξέρει να ελίσσεται πολύ καλά επικοινωνιακά και να καταφέρνει να μετριάζει κάθε δυσκολία, που η Σελήνη στον Αιγόκερω της Δούκισσας Νομικού παίρνει κατάκαρδα, αντιδρώντας ενοχλημένα όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει.
Η παρουσία 4 πλανητών στην Παρθένο μεταξύ των οποίων η σύνοδος Ερμή – Κρόνου και Αφροδίτης – Άρη για την Ζέτα Μακρυπούλια, αποτελούν ισχυρά εφόδια γιατί από τη μία είναι μια πολύ έξυπνη και σοβαρή παρουσιάστρια και από την άλλη είναι και ιδιαίτερα ελκτική και μαγνητική, αποπνέοντας μια σεξουαλικότητα που δεν προκαλεί βάρος, αλλά μόνο θαυμασμό.

Στον αντίποδα έχουμε τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στον Σκορπιό για την Δούκισσα Νομικού σε τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που την κάνει να φαίνεται αρκετά στημένη, εστιάζοντας πολύ στην εικόνα της, περιορίζοντας τον αυθορμητισμό της.
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στον χάρτη της Δούκισσας Νομικού, επιβεβαιώνει την επιτυχία και τη ραγδαία ανέλιξή της, όμως και η Ζέτα Μακρυπούλια διαθέτει τη Σελήνη της σε σύνοδο με την ακμή του 10ου οίκου (καριέρα) και τον Δία στον 10ο οίκο.

Πρόκειται λοιπόν για δύο γυναίκες πολύ ευνοημένες από την τύχη αλλά το διάστημα αυτό ειδικά για την Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι το πιο εύκολο, με τον Κρόνο στην Παρθένο να δέχεται τα πυρά του διελαύνοντα Κρόνου, τα οποία θα δεχτεί και η Δούκισσα Νομικού ένα χρόνο αργότερα.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από το γεγονός πως και οι δύο θα στριμωχτούν και μάλιστα μπορεί και στο ίδιο κανάλι, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να υπερτερεί ένα κλικ παραπάνω, λόγω της φυσικής της άνεσης και του αυθορμητισμού, που λείπουν από την εγκρατή και επιφυλακτική εικόνα της Δούκισσας Νομικού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved